Tugba_23 KIZLAR BU kadar kısa zamanda bu kadar kilo almak normal mi piskoljm bozuldu :) hiç bir pantolonum olmuyor sıkıyor hepsi 54 kilodan 58-59 arası gidiyorum nolcak böyle kilo alırsam bilmiyorum Gebelik haftası 11+2
Ball Tugba_23 merhaba canım kiloyu çok takma ama dengeli almaya çalış yinede bende 15. Haftaya kadar almadım ama galiba son 2 haftadır aldım gibi tartılmadım ama öyle hissediyorum ama bebeğimin sağlığı gelişimi için kısmamaya çalışıyorum 🥰🤰🏻
Bsrcebi Tugba_23 merhaba sanırım iç karnın yok seninde malesef bende ilk aylar ayda 4 kg aldım hep doğuma iki hafta kaldı 32 g aldım😞
Tugba_23 Ball doğru düzgün ve çok fazla yemek yemiyorum bile canım birşey istemiyor bulantım vs hiç olmadı ama tatlı çok istiyor maalesef canım galiba ondan alıyorun
Ball Tugba_23 ondan oluyor canım bende su iki hafta boyunca ekmek tükettim ondan aldım şimdi tekrar ekmeği birakmaya çalışıyorum 😁
belma00 18 haftalık bende 5 kilo almışım sürekli ekmek tatli vs cok yiyorum bi kac aya yuvarlanıp giderim heralde 😀😀😀 bol mevye ve su tatli yerine sana diyim da ben de dikkat etmiyorum 😁😁😁😁😁😁