Ezgikzldg 29.haftaya +10 kg ile girdim kilomu kontrol altına alırsam 15 kg ile girebilir miyim sizce doğuma , çok mu imkansız 🤔🤔🤔
ecemsuu Ezgikzldg 5aylık hamileyim daha kilo almadım 72 le hamile kaldım hala 72 yim doktoruma sordum kilolu insanlar son aylarında alır dedi
hande123 Ezgikzldg etrafımda 33 kiloyla doğuma gidenleri gördüm ve 1 sene içinde zayıfladılar emzirmek ve uykusuzluk çok kilo verdiriyormuş takma kafana bebeğin sağlıklı olsun kilo verilir zaten
Ezgikzldg Alpaslanveannesi ben de 5. Ayda o kadar almıştım, sonra bir anda sistim 😑 umarım sizin öyle olmaz
Buket38 ecemsuu canim ben kilolu degilim 58 ile kaldim hala 58 im 5 aylik benimde. Bünye meselesi bence birazda mide bulantisi varsa yiyemiyosun ondan oluyodur ben öyleyim sahsen
Lilium 57 ile hamile kaldım 52ye düştüm ilk aylar. Şuan tekrar 57 oldum gayet güzel besleniyorum organik, 24 haftalığız. Kimse inanmıyor 5 aylık hamile olduğuma 🤔
KamileKocaBindak Ezgikzldg 50 kilo ile hamile kalmıştım herkes son aylarda alıyo ve iştahımız açılıyo diyo ama bende tam tersi oluyo bu aralar iştahım çok kapalı🤔