birsaglikci Ben de sat’a göre 6 haftadayım 3 gündür akıntım kahve geliyor. Hiç ağrım yok. Yarın doktora gideceğim ama uyuyamıyorum
Yesmckmk Ben ilk gebeliğim de iki gün kahverengi lekelenme yaşayıp üçüncü gün kanamayla düşük yapmıştım
Aselnur44 Bende aynı şeyi soracaktım iç çamaşırı im da ıslaklık hissettim hep beyaz akıntı oluyordu bu sefer rengi açık kahverengi neden böyle oldu
Yesmckmk birsaglikci yok lekelenme de olmadı üçüncü gün kanamada da olmadı ama vucud tamamen atmaya başlayınca resmen sabaha kadar uyuyamadım Ağrı’dan tuvalete gidip parçalar düştükçe bi yarım saat rahatlama geliyor sonra tekrar başlıyordu
Mgtl zelis63 peki nişan gelince hemen ne kadar sonra doğum olur. 5 gün sonra gelen de varmış bir kaç saat sonra da 🙄
zelis63 Mgtl ewt haftalar 1 2 hafta önce gelen bile oluyomus ama artk yakındır bil sancıların başlar. Ve 10 dkya bir düşerse git şimdi kuru kuru gitsende boşuna bekletirler
Mgtl Aselnur44 benim de bir defa geldi ama şuan belime ağrı girdi ve Beni o uyandırdı. Geri kesildi neyse ki 9 da gidecem