Gkc2144 Merhaba kızlar 12 haftalık hamileyim sandalye içeriye taşıyordum sandalye duvara değdi duvara deyince karnıma değdi çok şiddetli değildi ama kasığım da ağrı var ama çok şiddetli değil sizce bir şey olmuş mudur
Melikeb19 Gkc2144 olmamıştır muhtemelen canım. bebek suyunun kesesinin içerisinde çok korunaklı, haftan da küçük bebeğe zarar gelebileceğini düşünmüyorum. Ağrın şiddetlenirse yine de gidip bir ultrason bakmalarını isteyebilirsin acilde geçmiş olsun
M1044 Gkc2144 hayır olmamıştır bence bende karnımın üstüne düştüğüm oldu kanama olmadığı sürece korkma canım ama dikkat et uzan bence hemen biraz dinlen ağır şeyler de kaldırma ilk 3 ay önemli
Kbrahrl Gkc2144 15. Haftada bende göbeğimin üzerine düştüm Allaha şükür birşey olmadı doktor bu haftalarda birşey olmaz daha küçük haftan demişti ☺️
Nihalagpak Bence telaşlanma, dinlen biraz yorma kendini. Tabii ağrın olursa mutlaka dr a gitmelisin. Umarım bişey yoktur 💓
Yenianne65 Gkc2144 bende 20 haftalıkken çok kötü kapıya çarpmıştım ama şükür Birsey olmamıştı evham yapma geçer insallah
Gisem Gkc2144 korkma canım 2 katlı evden eşime telefonumu aşağı atarmisin demiştim eşimde atmasıyla karnıma düştü eşim çok kötü oldu ama çok şükür kızıma bişey olmadı şimdi 1.5 yaşında
Gisem Hulyaawc telefonum sağlam hatta o telefondan bu yorumu yapıyorum 🤣🤣 telefon konusundan gerçekten şanslıyım yeğenimin 5 kattan attığı telefonum bile çalışıyor sadece ekranında küçük kırık var bi gün telefonum bozulursa onu kurtarıcı die saklıyorum 🤣🤣