Kubraseyit00 Selam hanımlar 36+6 haftayim bugün kontrolüm vardı sezeryan hazırlıklarımız testler tamamlandı günümüzü aldık 19 Mart'ta nasipse oğlumla kavusuyoruz 😍😍 2. Sezeryanim olcak var mı bizimle aynı olanlar heyecan var mı 🙈
Efuchama Kubraseyit00 aa benim de ikinci sezaryen ve oğluma aynı gün kavuşacağım kısmetse 💃🏼 sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün inşallah
Nurhan54 Kubraseyit00 yaa bizde 36. 6 gerci saat gecti 37 olduk sizinke ayni gun yani biziim sezeryan belli degil ama 18 marttta dogmasini asiri istiyiru baaklim
Kubraseyit00 Nurhan54 bende 19 Mart istemiştim çok şükür o gün oldu 39+0 da alcam demişti eşimin işini bahane ettim 38+6 ya cektirdim 😁😁😁😁
Nurhan54 Medabarse super ya biİİmkine de dr eli kulaginda digir ama normal oldugu icin insallah ne zmaan dogacagi belli degik malesf
Kubraseyit00 Ebyct dayanilmayacak bir ağrı olmadığından emin olabilirsin :)))) 2. 3. Günden sonra hafifliyor yani parmağımız kesilse açıyor çok normal oranın acıması. Ama abartılacak hiç birşey yok
Yasmin1 Kubraseyit00 bende haftaya 36.4 haftalık olacağım ve randevum var sanırım sezaryen günüm belli olacak rabbim yardımcımız olsun 🤲🏼
Kubraseyit00 Yasmin1 Minigim_ Rabbim yardımcımız olsun kimseyi bu yolda koymasın 🤲 sağ salim gelsin kuzular insallahhh