Pares 34 haftalığım arkadaşlar aşırı derecede karnımda gerilme Bebek bir yere toplanıyor normal midir sizce
arslanmerve57 Pares bende 34+3 haftalık hamileyim canım özellikle sabah kalktığımda çok oluyor uyandırmaya çalışıyorum
kubra6495 Pares 35+1 benimde oyle 33+3den bu yana var cok canimi yaniyo nefesim kesiliyo bazen acaba bebekte sorun mu vad diye cokk korkmustum ama normalmis
Pares 6060 çok rahatsız edici derecede yırtılacak gibi hissediyorum canım yanıyo Doğumun yaklaştığının belirtisi mi acaba
6060 Pares korkma hala olyo 38.haftda saga ve sola yattıgında oda toplanır oraya ilk bende korkmustum ama doktor normal demişti 😊
Eminapasali Doğumun yaklaştığı belirtisi olduğunu sanmıyorum son ay bebek kasılıp gerilirmis yeri daraldigi icin birde kanala girermiş
arslanmerve57 Pares artık büyüdüğü için mideye de baskı yapıyor sanırım 🙈 geç vakit bir şey yiyor musunuz ?
Pares arslanmerve57 yiyorum ama uyumuyorum hemen 4 saate bir bişeyler atıştırıyorum mecburen yoksa hemen bulantım oluyo kusuyorum ben sıkıntılı bir gebelik geçiriyorum da başından beri 😔