Ehnr Kızlar 7+1 iz iyice mide bulantısı tiksinme olayı başladı en ufak kokuyu duyuyorum bununla nasıl basa çıkılır .az önce sudan tiksindim su bile kokuyor😭
Meriwa Ehnr ohoooo daha yeni günlerin kolay şeyler yemek yapamadığımj biliyorum 🤦♀️ Suyunu tatlandır limon falan sık değiştir alışkanlıklarını cnm 😄
Deletedmom138 Ehnr ben 3 ay çektim 5 kilo verdim şuan 4. ayımı bitiriyorum hiçbişeyim kalmadı Allah'a şükür kilo almayada başladım. Sabret yani kuzum
annelikkutsaldir Canım geçmiyor bunu engellemek biraz zor malesef, doktorum bana zofer kullanmamı önermişti onu kullanınca kesiyordu 7 ay boyunca senin gibiydim şimdi 33+2 yiz rahatım yani
Ehnr Icelljava günün 8 saati çalışıyorum zaten okulda memurum dışarı da zeytinlikler var oraya çıkıp bol bol geziyorum her yer kokuyor resmen
Ilaydamyy Icelljava benimde kızımda 8 ayimda bile kustugumu hatırlıyorum hatta mide bulantisindan ağlamıştım neden hiç gecmio die kusuyodum tekrar midem bulanıyordu tekrar kusuyordum iyyy iğrenç
annelikkutsaldir Kız değil canım erkek ama cinsiyetle alakası yok bunun her hamile farklı yaşıyor açıkçası