ilkbahar Melike_ burdan öğrendiğim kadarıyla normal sezeryan farketmeksizin 3200 tlymiş. Eğer epidural isterseniz +1000tl diye biliyorum..
ilkbahar bir_pasa_annesi kafanı karıştırmak istemem ama devlette düşünüyorsan mücahitlerde evrim koç varmış onu da bi araştır canım... 🙂 Ben samimi söyliyim özelde olmıcaksa üniversitede ve doğum hastanesinde asla doğum yapmazdım... 😬
bir_pasa_annesi ilkbahar haklısın da ne bileyim cnm ya devlettekilerde kusura bakma it gibi dalıyolar 1 ay önce eltim gitti mücahitlere normal doğum için bişey in yok deyip göndermişler kadın eve gelince sancı baslamıs suyu gelmiş üniversiteye gitmişler geri orda da gözüm korktu
ilkbahar bir_pasa_annesi devlette evet sancını evde çekmeni son an hastaneye gitmeyi öneriyolar 🙄 o kötü bi durum 😶 inşallah iyi bir doğum sürecin olur cnm🙂
Eltezcan ilkbahar gaziantep üniversitesi mezunuyum. Tüm üniversite hastaneleri aynı. Amaç eğitim olduğu için. Mete hoca da irfan hoca da iyi hocalardır. Özel sağlık sigortam karşıladığı için defa da arif deniz e gideceğim. Olumlu duydum ilk muayenem de iyiydi.ama devlet düşün sem tıp fakültesi düşünürdüm. Hoca özel muayenesi olursa zaten sorun olmaz. Hoca olmasa bile hastanenin imkanlari çok daha fazla diğer devlet hastanelerine göre.
bir_pasa_annesi ilkbahar inşallah cnm ya dua et ne olur keşke bir mucize olsa bir yerden durum düzelsede kendi doktorum da yaptırsam sezaryenı 2 bini buluyor
Atfm-6827 Sanko hastanesine gidiyorum. Doktorum ismail temur . Çok memnunum. Doğum şekline kendin karar ver dedi. Yani illa sezeryan illa normal doğum demedi. Bizde herşey seyrinde olursa normal düşünüyoruz dedik. Çok ilgili bilgili bir dr tavsiye ederim.
dilanhayat27 bir_pasa_annesi bende Abdulkadir Yüksele gidiyordum ama Yaşamı tavsiye ediyorlar Dr.Semayı sen hangi doktora gidiyorsun acaba cnm
bir_pasa_annesi dilanhayat27 semaya gitmedimde sahin korkmaz var o cok iyi bir doktor ben razıyım ama işte imkanlar el vermeyecek doğuma herhalde🤷♀️
Busra_karadag Ozgenurribo bende suan anka hastanesine gidiyorm doktorda normal gogum yanlısı dogumumda normal gorunuyo su anlk dogum ücreti de normal 950 sezeryan da 1800 dedi bana
bir_pasa_annesi Busra_karadag Anka hastanesinin söyle bir anlaşmasıda var fabrikalara anlaşıyor mesela benim eşimin calıstığı fabrikayla anlaşması var muayene de %25 ameliyatlarda %10 indirim hakkı varmıs bizdr aradık sezaryen için 1800 dedi indirimi felan kattı 1600 e dedi
dilanhayat27 bir_pasa_annesi duydum onuda görümcem ona gidiyor onu tavsoye ettide bende erkek doktordan cekiniyorum o yüzden semaya gidicem.ama.yinede tesekkür ederim 😚
Busra_karadag bir_pasa_annesi benimde eşimin fabrikasıyla anlaşmaları var ama dogum ücretine yansıdığını bilmiyordum onuda sorarım belki biraz daha uygun gelir
MelikeEmre_ bir_pasa_annesi anka hastanesini kimse iyi söylemiyor sen memnunmusun ilgilenmeleri temizlik acisindan felan iyimi ?
bir_pasa_annesi dilanhayat27 cekinmene gerek yok cnm cok iyi doktor rahatlatıyor seni arkadas gibi yeri geliyo saka bile yapıyo
Busra_karadag bir_pasa_annesi evet canım bizimki de anlaşmalı muayene ücretinde indirim oldu am normal dogum da olurmu bilmiyorum ki yine sorarım inşallah olur