Lazhatun 38+2 haftadaym çatı muayenesi için gittim bugün ama kendimi çok kastigim için canım çok acıdi devam ettiremedim yaptıranlar varmı acaba korkulacak birşey varmı?
Obsesifk Lazhatun korkulcak hiçbişey yok ben 32.haftamdayım şuan dün akşam acile gittim çok ağrım vardı doktor her ihtimale karşı bakalım açılman var mı diye dedi kendi doktorum değildi ama hiç kasmadım derin nefes aldım 5saniye falan sürdü fetal kapalı dedi bu kadar acıdı ama cinsel ilişkide olduğu kadar aman aman bi acı ağrı olmadı kanamam falanda olmadı🙂
Bgmbgm Obsesifk geçmiş olsun peki şimdi nasislinz gectimi agriniz bizim sizinle aynı haftamiz 32+4 benimde
Lazhatun Obsesifk benim doktorum ilk baktı benim canım acidigi için ebenin yanına yönlendirdi ama dahada ağrılı oldu doktorum baktığında böyle fazla acimamsti ebenin bana dediği tek şey sen normal doğum yapabileceğine inanıyormusun dedi zaten o anda psikolojik olarak kötüydum bende yaptıramadan çıktım bu ebeler hepmi böyle itici 🙄🤔
Obsesifk Bgmbgm sağol canım geçti şükür ya midemden başladı belime falan vurmaya başlayınca korktum ama büyük ihtimal midem hassaslaştı hamilelikte
Obsesifk Lazhatun ebe şans işi ya allah iyilerle karşılaştırsın doktorlar biraz daha anlayışlı acildeki doktor kadındı benim doktorum erkek o zman napcam bilmiyorum bende
Hatice16 Lazhatun bende 36 haftamda çatı muayenesi oldum çok canım yandı doktor banada aynı şeyi söyledi sen normal doğumu nasıl yapacaksın dedi geçen agrım oldu hastaneye gittim bu seferde ebe bakti aşağıdan kiloluydu zaten çok canımı yaktı ya korkmaya başladım bende iyice 😣😣
_SLNPSHR_ Ya kızlar ne bu bu kadr nasıl oluyor çatı muayenesi can acıtacak kadar bende korktum şimdi 😣
Lazhatun Kendimizi kasmassak acimadigini söylüyorlar lakin oraya uzandığında bile insan tedirgin oluyor haliyle ama bir dakikalık bir şeymiş haftaya kesin baktiricam yoksa sezaryen olmak durumunda kalacağım
gizempoyrazim Bbende 35.haftamdayim benide cok korkutuyo bu konu neden bu kadar aciyo acaba anlayamadim bende henuz ne zaman yapicagini soylemedi doktorum ama elbet bakicaklar suan hersey normal dogum icin uygun dayanamicak kadar kotumu