Guleren Merhaba hanımlar 31+4 hamileyim 34.hafta da perine masajı yapmak istiyorum ama vajinal mantar sorunum var.Mantar için kuru tutmak çok önemli böyle bir sorunu olup perine masajı yapabilen var mı acaba?
TAkilicci Guleren perine masajı nasıl oluyor net bir bilgim yok fakat vajinanın kesinlikle kuru olması gerekiyor her şekilde kaldı ki mantar ve enfeksiyon var artı bir özen gerekiyor
Ilaydamyy Guleren sen yap yinede doğum yapar yapmaz için temizleniyor mantar die bisi kalmio geçer hepsi cnm bikac hafta dha dayan bendede vardı normal doğum yaptım hepsi geçti o masaji yap çok iyi
Guleren TAkilicci perine masajı zeytin yağı ile vajinanın iç duvarına yapılıyo canım azer uluğ'nun videoları var instagramında günde 2 kere 5 dakika yapılıyor kuru olamaz o yüzden pek korkum o yüzden
Guleren Ilaydamyy siz yaptınız mı mantar varken böyle bir şey bu haftalar batma yanma vs doğumu tetikler dedi doktor perine masajı ile sormadım ama mantar olmaması gerektiğini biliyorum.
Ilaydamyy Guleren ilk gebeligimde tecrubesizdim masaj yapmadım ama batma yanma gibi bisi olmadi ama yerinde olsaydm yapardım yani zaten az bi süren kalmış mantarında gececigi yok zaten doğuma kadar yap bence doğumu kolaylaştırıyor o masaj
Guleren Ilaydamyy mantarın var mıydı yani?ikisini aynı anda yapan ve yaşayan birinin tecrübesi önemli benim için canım.Tecrübe etmediysen denemek çok mantıklı değil benim için.Mantar için travazol krem kullanıyorum ben doğumda yırtılmadan korktuğum için bu konuda tecrübeli birinden yardım istiyorum.gene de sağol