Mucizebebegim3 Dün ultrasonda öyle hareketli keyfi yerinde görünüyorduki duyduklarıma inanamadım inan. Koşulları suyu vs si iyi şu an onlarda sıkıntı yok sadece kalp kapağına giden kanda ters akım varmış bu da sebep değil sonuç dedi doktorum. Yani gelişim geriliğinden kalp kapağında sorun olmaya başlamış. İğneyi oxapar0,4 lük kullanıyorum. Ecopirin 100 lükte hap kullanıyorum. Ecopirini iki sene önceki ölü doğum olduğu günden beri bırakmadan kullanıyorum. Oxapar’ a embriyo transfer günü başladık. İlk hamileliğimde kan sulandırıcı kullanmıyordum. 17. Haftamda başlamıştı 1 hafta gerilik sıkıntı yoktu. 20. Haftada detaylı usg ye girdiğimde gerilik 3 haftaya çıkmıştı kan akımı bozulmuştu suyum azalmıştı. Sonraki 26. Haftama kadar plasentada kanama oldu suyum bitti hastanede kaldım. Tansiyonum düşmedi hep yüksekti.Oğlum 26. Haftaya kadar savaşabildi susuz besinsiz bir gram alamadan. Gitmediğim dr kalmadı ilkinde. Şu an takibinde olduğum profa gitmiştim oğlumda.Onun teşhisi ilk doğumda tamamen doğruydu. O yüzden bu seferki gebeliğin tüp bebek aşamasından bu güne kadar sadece onun tedavisinde kaldım. Bu sefer herşeye baştan başladık kan sulandırıcı hormonlar takviyeler vs. Şimdide kızım savaşıyo benim elimden dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor.