Yakamoz__gul Busralacin bazen kılcal damara denk gelip kanayabiliyor. Kaburga kemiğinin altına gelen kisimlara yapmaya çalış
Kbrahrl Busralacin benim hafta da 2 kez düzenli kanar ☺️ Korkma canım birşey olmaz iki parmakla sıkıştırarak yaptır iğneni o zaman genelde kanamıyor
Yakamoz__gul Busralacin koldan daha zor oluyor diye biliyorum. Orda da kılcal damara geliyordur. Aslında danışıp göbeğe gecsen daha kolay olabilir. Göbeğe 70-80 iğne yaptım da koluma yapazdim herhalde. Bide oksaparin iğnesi kolay girmiyor.
Busralacin Yakamoz__gul ever ya girerken bile aciyo pıt ediyo girerken . Göbek daha iyisir yer genis kolda yer kalmadi mos mor oldu valla
Ayisigi Busralacin hafif iğneyi yan yapın çok değil dik olmasın benimde kan oldu bi iki Kere videoları izledim hafif yan tutarak iğneyi yapıyorum artık kanamıyor
Hll3840mhmt Busralacin rahat olmaya çalış derin nefes al ve sıkma benim göbeğim yağlı zaten o yüzden iğne yapacağım yeri sıkmıyorum bi anda sokmak yerine yavaş yavaş batırıyorum hissetmiyorum bilr bazen