Ekim16 Mirage91 zeytinyağı kullan ve de iç mutlaka ben sağlık ocağı hemşiresine de danıştım sür ve içte dedi faydasını göreceksin gerçek kantoron yağı bulursan da çok iyi olur
TAkilicci Mirage91 zeytinyağını su gibi için, makatınızda sürün bolca, muz gibi kabızlığa sebeb olacak besinleride tüketmemeye dikkat edin, zor bir durum inşallah geçer hemen
Zeyno_65 Mirage91 gecen hafta oldu bendede canim. Öyle böyle bir acı degilmis yaşayınca anladım. Vazelin sürdüm ben iyi geldi.
Mirage91 Ekim16 33 haftalığım ve baya zorlanıyorum. Çok teşekkür ederim canım bilgin için ben de zarar verir mi diyordum zeytinyağı
Svdsr Gercek kantaron bulursan onu sur. Geceleri buyuk pamuga dok bolca koy makatina uyu sabah cikart. Bir de art de huila var onda basur yagi yaptirdim cok iyi geldi
Mrvnrcan Arkadaşım bir pamuğa bebe yağı sık ve şiş olan bölgeye koy. O şekilde uyu sabaha kadar oldukça rahatlamış olacaksın inşallah. Kabızlık veya ishal yapacak şeylerden de uzak dur tabiki. Bol bol su iç. Allah şifa versin çok sıkıntılı bir durum 😒
Zeyno_65 Mirage91 öyle valla oturup kalkarken , yatarken cok aci çekiyordum bugün biraz hafifledi dediğim gibi peçeteyle vazelin sürdüm bikac gün iyi geldi. Insallah seninde gecer 😊