Seymagaripbas En çok merak ettiğim ve araştırdığım bu aralar gögüsler için gümüş kapaklar. Kullananlar,tavsiye edenler ya da etmeyenler var mı? Bir de markasını da yazabilirseniz çok sevinirim 🙏🏻☺️
Aydeniz09 Seymagaripbas Ben henüz kullanmadım ama ablam yeni doğum yaptı ve kullanıyor. Çok da memnun işe yarıyor. Yalnız satın alırken kaç ayar olduğuna mutlaka dikkat edin.
Seymagaripbas Aydeniz09 Aydeniz09 acaba markaları çok fark ediyor mudur? Ablanızın kullandığı marka neydi acaba
Ummuhumeyra Aydeniz09 bende şimdi almadım ama eğer çok yara olursa alırım diyorum o yüzden öğrenmek istedim 150 200 e bile var demek ki ayarı düşük
Aydeniz09 Seymagaripbas işte marka farketmiyor dikkat etmeniz gereken kaç ayar gümüş olduğu mesela bir sitede 180 tl 888 ayar gümüş diyor. Başka bir site de 200 tl ama 922 Ayar. Özellikle dikkat etmeniz husus ayarı .
Seymagaripbas Neshuldem bazıları hiç gerek görmüyor bazıları çok faydasını gördüğünü söylüyor🤦🏻♀️ Sanırım yaşayıp göreceğiz hala alıp almamak konusunda çok kararsızım
Yldrmbytkn Ummuhumeyra 925 ayar olur diye biliyorum gerçek gümüş onun dışında ki ayarlarda almayın bence ben 925 alicam