GamzeKrtglu Semaalkan Ben suan Hayat hastanesine gidiyorum. Doğum ücreti bilmiyorum ama geçen yıl görümcem orda doğum yaptı 1200tl idi
CananAkdag Aysemhmt İzmir Ayrancılar Özel Medifema Hastanesi doğum ücreti 3500-4000 doktorum Hayri Aksüt muayne ücreti 75 den 115 tlye yükseldi daha yeni
edanur2426 CananAkdag bende Hayri beye gidiyordum ilgisiz ve soğuktu bıraktım gitmedim bi daha siz memnun musunuz
Esra13 Nihanus Devlet hastahanesi istemiyorum, çok fazla sebebim var. Ama Izmir merkez devlet hastahanelerine göre daha çok tercih ediliyor, bu doğru..
Nihanus gzde_cinar merhaba bende arzu akara gidiyorum fiyatı kimden aldın acaba ? 3.500ün içinde fotoğrafçı falan olduğuna emin misin
Aysemhmt Damlapilatin onu bilmiyorum canım doktora randevu aldım doktor kağıt verip cıktım yukarı yapıldı
HuriyeOrhan Mavi93 3500 lira canım normal +sezeryan Doğum. Ekstra oda süslemeye en az 300 lira alıyorlar fotoğraf çekimi 600 lira toplamda 4.400 lira oluyor. Kendin süsleyemiyorsun odayı.🙄 fotoğrafçı dışarıdan yasak 🤦🏻♀️Mecbur yani..
HuriyeOrhan gzde_cinar bende arzu hanıma gidiyorum bize Doğum 3.500 dediler fotoğraf ve oda süsleme hariç ama 😳onları ayrı ücretlendiriyorlarmış
Mkelebek Mkelebek evet sanirim bizde 300tllik paketi satin alicaz en azindan icinde kapi susu yastik cikolata vs var
emineerenli bdryyldz35 merhabalar bende Calibe hanıma başladım henüz 15 haftadayız ama Şebnem hanımı da çok tavsiye ediyor herkes ona gideceğim galiba bir daha ki kontrolüm de
CananAkdag Kbrbydk valla kübra geçen perşembe gittim 115 dedi neden dedim zam mı geldi dedim evet dedi diğer dokyotları sormadım canım artmış olabilir ayşe hanım normalde 115di zaten o