SelinAli Mirage91 14. Haftamdayım canım sigortam karşıladığı için ücret ödemiyorum neredeyse çok az bir miktar doğumu da öyle olucak ondan dolayı merak ettim
Mirage91 SelinAli o zaman sizinde olur belki daha az ücret ödersiniz doğuma. Tamamlayıcı sigorta ne oluyor tam olarak
SelinAli Mirage91 sigorta anlaşmalı olduğu hastaneyle ücretin belli bir kısmını karşılıyor sanırım bu şekilde çok bir bilgim yok ama
Mirage91 SelinAli benimde 34+3 canım hamileliğin tadını çıkar valla 29 a geldi mi off insan yerinden kalkamıyor keşke eski aylarımda olsaydım diyorum
SelinAli Mirage91 aa ne güzel az kalmış aynen canım hareketlerini hissetmek istiyorum sabırsızlanıyorum
Mirage91 SelinAli yalancı sancılar, kasık ağrıları ,bel ağrısı ,hemen yorulma ,uyuma isteği her dakika şişe gitme ay kusman yoksa tadını çıkar valla bol bol uyu gez 😃
GamzeKrtglu zeynepcelikss Evet canım oldukca memnunum. Doktorum çok iyi Ayşegül hanım. Hastane ücretleri de uygun olduğundan iyi yani 🥰
SelinAli Mirage91 kusmalarım azaldı canım çok kusma olmadı ama tiksinme oluyor coronadan da gezemiyoruz 😊
zeynepcelikss GamzeKrtglu Aysegul hanima giden arkdsm memnun olmadiginu söyledi. bisey sorcan zorla cevap veriyor gibi konuştu. anlatmiyor dedi.. bende kararsizim kime gitsem diye.. dogum ucreti ne kdar
GamzeKrtglu zeynepcelikss Ayşegül hanıma ilk gittiğimde bende öyleydim eşime dedim Baska bir doktor bulalım. 2. Gidişimde itibaren cok sevdim sanırım zamanla kaynasılıyo🥰 doğum ücretini suan bilmiyorum canım bu gidişimde konuscam. Ama geçen yıl 1200tlmş
edanur2426 CananAkdag bende Hayri beye gidiyordum ilgisiz ve soğuktu bıraktım gitmedim bi daha siz memnun musunuz
CananAkdag edanur2426 aaa neden canım şimdi kime geçtin peki bende aynı hastanede irem var ona gidiyordum onu bırakıp hayriye geçtim
edanur2426 Yasminnduzgun siz normal de nerede oturuyorsunuz ben torbalıdayım gidecek doğru düzgün ne bir hastane ne de bir doktor bulabildim 😓
Yasminnduzgun edanur2426 menderes de oturuyorum bende ben yakın olarak medifema yi bulabildik biz de konak tarafları çok uzak kalıyor bu taraflarda da yok gaziemir var yakın olarak ordada tıp merkezleri var hastane yok özel olarak