Patmem pnardmr canım aynısı başıma geldi 350 TL verip detaylı ultrason yaptırdım ve Herşry normal çıktı kalbindeki parlaklık hala var o bazen olabiliyormuş cabm gidebilirmişte gitmeyebilirmişte inşallah birşey yoktur canm korkma
pnardmr Patmem doktor söylerken her çocukta genelde gördüğümüz birşey dedi inşallah canım inşallah geçer 🙏🏻
pnardmr burcu2600 down sendromu sebepleri arasında gözüküyor tek basına bi anlam ifade etmiyor deniliyor. Ama yine de bi ihtimal tabiki
Tuxce pnardmr olabiliyormuş hatta happymom3 da bile 17 Haftada bir gün günlük takipte bu konudan bahsediyor ve ilerleyen dönemde kayboluyor genetik bir faktör değilse diyor
pnardmr Tuxce çok şükür ailemizde böyle birşey yok daha çok genciz de bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum😣
1doruk2fasulye pnardmr ilk bebeğim de bağırsakta parlaklık var dediler iki hafta sonra kayboldu o iki hafta zehirdir şuan 7bucuk aylık gelişimi normal hatta bazı şeylere erken başladı🧿 takma kafana o yüzden 38+1 doğurdum ben 🙋🏼♀️
pnardmr 1doruk2fasulye hemde nasıl zehir aklım fikrim hep onda😔 şükür canım ne güzel inşallah darısı bize inşallah 🙏🏻