DenizEla Kızlar 19 haftalik hamileyim karnım çok geriliyo gerginlik rahatsız ediyor çok biraz panik yaptım normal midir
Meryemak DenizEla bende 23+6 haftalığım benimde öyle ama her zaman değil ara ara böyle gerginlikten patlıcak gibi. 🤷🏼♀️
hande123 DenizEla evet canım hatta istemsiz geriniyorsun uykudan gerinerek uyandığım zamanlar oluyordu kasıklarımda kasılmalar oluyordu hepsi normalmiş dr a sormuştum istersen sende sor için rahat etsin
Busranrunal DenizEla benimde öyle özellikle yemekten sonra oluyo . Ama dr normal.dedi sorun yok dedi magnezyum verdi bende yemeklerden sonra maden suyu içiyorum.
berna0818 DenizEla bende 19.haftadayım iki gündür karnım öncesine göre aşırı gerildi ve inceden bi sızlama da var sanki tıpkı senin gibiyim anlayacağın acaba büyüyor da ondan mı oluyor diye de geçiyor aklımdan henüz böyleyse sonra nasıl olacak diye düşünür oldum hatta 🙂 Allah yardımcımız olsun ne diyelim
DenizEla Meryemak Ya bizim biraz daha küçük ya ondan panik yaptım daha erken değil mi acaba diye patlıcak gibiyim suan da
DenizEla hande123 Büyük ihtimalle normaldir ama işte biraz küçük olduğu için haftamız ondan panik yaptım doktor randevum salı günü olmadı arayıp sorayim canım
ozgeilhan Sabah uyandığımda oluyor benim bide yemek yiyip de yada yorulduğum ev işi yaptığım zaman. Gaz oluşuyo resmen sanki. Ama önemli bişey değil kendini yormamaya ve bi kerede çok yiyip karnını aşırı doyurmamaya çalış 😉
DenizEla berna0818 Ay iyi sende benim haftamdasın ya şimdi içim daha çok rahatladı teşekkür ederim aynen ya ileri zamanda napcaz bilmem amiin Allah yardımcımız olsun valla 🙂
Hanlias Benimde oluyordu yediklerin etkili olabilir. Çok gerildiğinde bi lavaboya gitmeyi dene ben rahatlıyordum.
DenizEla Hanlias Galiba yediklerim etkiliyor haklısın dikkat etmem gerekiyo inşallah bende rahatlarım
berna0818 DenizEla evet mesela ben nohut yemeği yemiştim 🙈 bundan sonra uzun süre yemeyi düşünmüyorum 😂😂