nihal_63 12 hafta 5 gunluk hamileyim suana kadar hep folden kullaniyodum ve bugun bitti görümcem de hamile o da folden kullaniyordu 12 haftalik oldugunda doktoru ona folibol vermiş 12 haftalik olduktan sonra vitamin haplari değisiyormus
Meriwa nihal_63 valla burdan duydum bende vitamin veriyorlarmış bana da vermedi folic kesti gerek yok dedi bnde bidahaki gittiğimde sorucam
nihal_63 Meriwa vitamin degerlerim de düşuk zaten oncesinde kürtajim da var kan pihtilasma testi yaptirdim bisey cikmadi doktor vitamin degerlerim dusuk ondan olmus olabilir dedi randevum 2 hafta sonra
nihal_63 nurcakir58 ben degisiyor diye biliyorum folik asit in suresi fazla olurrsa bebeklerde otizm olma olasiligi daha yuksekmis bu yuzden korkuyorum da
Sumru nurcakir58 8+3 haftalık hamileyim doktorum bana sadece folikasit verdi başka vitamin ilacı vermedi bana
Greyy90 nihal_63 12. Haftadan sonra folik asiti bıraktım decavit ve demir ilacı kullanmaya başladım doktorum doğuma kadar kullanacağımı söyledi
Nursen977 nihal_63 14, haftada değiştircez şimdilik folik asit kullanmaya devam dedi ben 13 . Haftadaym
Esarikay nihal_63 evet benim de değişmişti. 12 ye kadar imom kullandım sonra regenesis max e gectik. 24. Haftadan itibaren de kan ilacı feramat ekledi doktorum.
Cemrealya_ Esarikay imom yanında folik asit vermedi demi canım doktorun? Ben de 11.haftadayım bugüne kadar sadece ımom kullandım içinde folik asit olduğu için gerek yok dedi doktor
Meriwa nihal_63 düşük kürtaj gibi geçmişi olan hastalara bazen 9 ay folic kullandıyorlar canm takip et ihmal etme sor 2 hafta uzun bi zaman değil bişey olmaz
Nisaakan_35 Ben folik asitten sonra omega3 başladım 12 haftadan beri sadece omega 3 içiyorum 23 haftadayız
Sedaahmett nihal_63 12.haftaya kadar sadece folik asit ilacini veriyorlar. 12.haftadan sonra multivitamin ve demir ilacı veriyorlar. Multivitaminin icinde folik asit var zaten bu yüzden ilk verdigi folik asiti bırak diyor doktor. Ama eğer kan değerlerin iyiyse ilaca gerek yok diyebiliyor doktorlar.
nihal_63 Sumru bende sadece o haftalarda folik asiti kulandim folik asit yazacagima vitamin hapi diye yazmisim kusura bakmayin