alakayamaydanoz https://imgyukle.com/i/n4fz0Q Herkese selam Bugün çatı muayenesi oldum.1 cm açıklık var dedi doktor . 37+3 üm. Eve geldikten sonra böyle kahvemsi bir akıntı gelmeye başladı. Belim çok ağrıyor ve korkuyorum ne yapmam gerekiyor şuan?
Yusufakardes alakayamaydanoz nişan bildiğin kan oluyor canım sıcak suya gir bazen enfeksiyon böyle atabiliyor sıcak duş iyi gelir
merveugurlu alakayamaydanoz çatı muayenesinden sonra akıntı gelmesi normal . Nişan mukusumsu jel kıvamlı olur
Eminapasali Bende de oldu canım nisan degil nisan ya pembe ya kırmızı gelirmiş beb 3 defa çatı muayenesi oldum hep sonrasında lekelendim böyle
alakayamaydanoz merveugurlu yok jel gibi değil . Doktor eve gittiğinde herhangi bir kan yada su gelirse bana gel dedi. O yüzden sordum.
alakayamaydanoz Annisko yok benim hiç acımadı. Bence abartıyorlar. İki parmağı ile bakıyor ve 2 saniye kadar sürüyor.
hunilimom alakayamaydanoz hayır canım çatıdan sonra geliyor böyle lekeler nisan daha kırmızı pembe ve yoğun oluyor
Zeyk Hayır herkesin kanlı olmuyor nişanı Google bak benziyorsa nisanindir. Sarımsı sümük gibi yoğun kıvamlı da olabiliyor. Kan veya kahverengi olması şart değil.