MugeYcl Hanımlar hap yutmam lazım ama yutamıyorum kesmeli kırmalı hapta deıl Progestan kullanmam lazım ama olmuyo normalde de hiç yutamam ben hep iğne olurdım ama şimdi yutmam gerek milyonlarca yöntem denedm .olmuyo :(
hatice_akbal MugeYcl o bnde de var genel özelligim hap yutamamak agzima girer girmez direk kusarim malum kendi bulantilarim da var folik asidi baya aksattim o yuzden ekmegin icine koyup bile denedim olmadi ... bugunde kan hapi verdiler acayip igrenc kokuyo hemsire hapa bolca cikolata sür de yut o zaman anlamazsin benim kizimda ole ypio dedi ... ondan da pek umidim yok 😑
Aybalammm MugeYcl progestanı vajinalda kullanabiliyoruz çünkü benimde öyleydi doktor vajinal dedi fitil olarak
Aybalammm MugeYcl yoksa aşırı uyku ve mide bulantısı yapıyor bilseydim başından beri öyle kullanırdım
Merveyenianne Baya düşündüm ama suyla yada az aromalı bir suyla yutmaktan başka bişey gelmedi aklıma, istersen bikaç saat su içme susadıktan sonra kana kana içerken belki anlamazsın
MugeYcl Merveyenianne öylede denedm iki pet şişe su içtim ama hapı içemedim:) folik asidimi bile kesip içini içiyorum doktora sordum olur dedi :) o kadar vahim
MugeYcl Giz4110 ağız yoluyla al dedi bana ama şimdi mesaj atayım doktoruma sorım vajinal yolla yapmak kolay dimi daha önce hiç yapmadım da🙈
Smile18 Bende yutamıyordum. İçemeyenlerin su şiseyle içmesi tavsiye edilmiş denedim zorda olsa şişeyle yutuyorum ama bardakla su içince hiç gitmiyor 😔
Smile18 MugeYcl Zorlada olsa bir yöntem bul kendine ben çok şükür şişeyle içebiliyorum işte. Hamile olmasam zorlamazdım bile ama bu dönemde kullanmamız gereken ilaçlar var. Sende inşallah bir yöntem bulursun çok iyi anlıyorum seni 😀
MugeYcl Smile18 hayatım boyunca haptan nefret ettim tek yutabilidğim hap 25mg 😀😀😀 İnşallah yöntem bulabilirim
MugeYcl Giz4110 dünden beri yanıtlamadı suyla yuttum ama ağızımda cok oyalandım azck boyutu kuculunce içtm
MugeYcl Giz4110 gece yatarken ıctıgım için geve wc gititğimde bile başım dönmedi hiç hatta uykuda öyle yapmadı
Deletedmom138 MugeYcl bende 1 ay kadar fitil olarak kullandım uyumadan atıyodum ne bulantı ne kusma. oral atanlar öğürüyor sürekli
hatice_akbal MugeYcl aynn bide icmezsen bebegin zeka ozurlu dogar dedi kullanmyn yaknlarm var ole bsi olmadi seni korkutms dedi
MugeYcl Aybalammm bna onu demedi dedi ama sen ağızdan al dedi ve gece yatarken aldıgım için sabah gayet normal uyanıyorum etkisi olmadı