istanbullugelin_ idilberra doktor kız dediğinde direkt adı deren olacak dedim eşimde çok güzelmiş olur dedi halen caymadık. Başka fikirlerde oldu ama Derenden vazgeçemedik 😍
Nvn00 istanbullugelin_ Deren ismini bende çok beğeniyorum bizimde kızımız olacak ama eşim ben hangi ismi söylesem hep dalga geçiyor bi bahaneler buluyor sinir oluyorum😭
Gl1456 Kız olsaydı Elisa ya da Larissa düşünmüştüm. Ama büyüm ihtimalle erkek ve hala bir isim bulamadım 🤨
Cboas idilberra ilk ismi Alâ düşünüyorum ama ikinci ismi sürekli değişiyor.doguma kadar bulacağım inşallah😍
Iclalgoleli idilberra Elvin Duru koyucam ben de , eşimle ilk hamile kalmadan kız olursa ben erkek olursa o koyacak diye anlaşmıştık kız oldu ve hiç karışmadı 🤣🤣
_defnee Sedaahmett Diyedebilir ama şimdi bizim çocuklar 2020 çocuğu olacak Allah iZin verirse yani ne diyecekleri belli olmaz 😂
Sedaahmett _defnee aynen öyle valla. Herşey beklenir 😁 onu bilmem ama oğlum kesin der 😂 oğlumun ismi Mahmut Ali.💙 kayınbabam ve babamin adini koyduk. Görümcemin oglunun ismide mahmut.19 yaşinda o. Niye benim adim mahmut deyip duruyor 🤣
idilberra Yasmin07 erkek ismi bulmak bna daha kolay gibi Bi kac öneride bulunayım Ömer asaf, yiğit Buğra, yağız, efe, atlas