Ikraaanurrrr İkinci bebeğim olacak inşallahkızımda da olmuştu geriden geliyordu çok şükür onda bir sorun yaşamadım ama şimdide aynı şeyi yaşıyorum 27 haftalık bebeğimin göbek çevresi 1 hafta geriden geliyor önerisi olan varsa çok sevinirim 🙏🙏
Dori4884 Ikraaanurrrr benimde öyle bel çevresi 1 hafta geri dedi merak etme ama sorun yok herşey iyi dedi doktorum içimi ferah tut 😊
Fatma09 Ikraaanurrrr benimde 2 hafta geri dedi peridontaloga yönlendirdi bende dünden beri kafaya taktım inşallah bi sorun çıkmaz nst kalp atışları düzgün çıktı çıkmasaydı almak zorunda kalırdık dedi çok canım sıkıldı 😔
Sedaahmett Ikraaanurrrr bende 29 haftaligim. Benimde kızım 1 hafta geriden geliyor. Ama doktor herseyi iyi diyor hep. Ilk hamileligimde oglum hep 2 hafta önden giderdi.ama ben ilk hamileligimde kendime yediklerime felan cok dikkat ediyordum. Ilaçlarimi bile hic aksatmadan tam saatinde iciyordum. Ama bu hamileligimde ilac icince midem bulaniyor diye 1gün içsem 2 gün ilac icmiyorum. Canım hicbir şey yemek istemiyor. Açıkcasi dikkat etmiyorum biraz .acaba bu yüzden mi geriden geliyor diye düşünüyorum 🙄
Ikraaanurrrr Dori4884 aslında daha doğuma çok olması beni endişelendirdi sağlıklı olsunlar da tek korkum🙏😊
Ikraaanurrrr Fatma09 inşallah bir sıkıntı çıkmaz Bazen genetik de olabiliyormuş ama bizim içimize kuşku düşünce içimiz içimize sığmıyor sağlıklı a gelsin kuzum 🙏