zntrkn Mirosunannesiyim anladım canım şimdi ben sana burdan kullan derim ama her gebe için her ilaç uygun olmayabiliyor. Bir sürü kabızlık için ilaç var piyasada. Sana tavsiye edileni belki bana tavsiye etmez doktorum o yüzden ısrarla doktoruna sor diyorum 😊
zntrkn Mirosunannesiyim canım hamilelikte pek tavsiye edilmiyor yeşil çay bence kullanma. Ama istersen bende işe yarayan birşeyi sana tavsiye edebilirim. Eşine aldırabilirsen bu activa nın probiyotik yoğurtları var x2 olan küçük şişe şeklinde ondan bir iki şişe içip üstüne kayısı yersen kesin çıkarsın. Yada yine kayısı ve nescafe içersen de çıkabilirsin. Nescafe bağırsakları çalıştırıyor çünkü.
Mirosunannesiyim zntrkn eşim şehir dışında maalesef evde olanlarla halledeyim ddm neskafe ve kayısı deniyeyim Inşallah işe yarar
Hfztrk Bendede aşırı kabızlık vardı ilaçtan ziyade soğuk süt bol su kuru kayısı ve kuru dut çok işime yaradı aşırı rahatlattı beni sanada tavsiye ederim
papatyam95 Magnezic calcine canım doktorlar öneriyor gebelikte kullanıyor 10 tl eczanede ve lipton form kayısı cayı öneririm
Adsmyr Bnde de var geçmişte değil Demir ilacı kullanıyordum onu bıraktım biraz rahatladım ama hala tam olarak geçmedi doktorum magnezyum verdi oda biraz rahatlatır ddi ancak o halde bile tam olarak geçmedi gerçkten çok zor bir durum