Seymaaygzz Kizlar 6+5 haftaligim biraz once peceteyle vajinayi sildigimde pembe turuncu karisik parca parca akinti gelmis neden olur cok korkuyorum?
Saryamom Asl90 Seymaaygzz doktora gitmeniz lazım normal acil Doktorları anlamıyor malesef evde progestan hap varsa onu yutun benim düşük tehlikem olmadığı galde doktor bi müddet kullandırmıştı yeni dönem gebeliklerde çok faydalı bi ilaç diye dinlen ayakta kalma bol su iç insallah sıkıntılı bi durum yoktur
Busimss Seymaaygzz düsük riskidir yüksek ihtimal hemen doktorunla görüşmelisin veya acile gidersen de yardımcı olurlar. Progestan verecekler büyük ihtimal.
Siibeell Seymaaygzz pınar hocaya gidiyomuşsunuz numarasını vermiştir mesaj atarak veya arayarak sorabilirsiniz
Seymaaygzz hande_k Sabahi beklemek istiyorum aslinda doktorum sabah hastanede oluyo ama bilmiyorum ya
Dilarasavull44 Seymaaygzz benimde ilk gebeligim öyle oldu pembe kan gibi geldi sonra doktora gittim düşük olduğunu söyledi doktor ikinci gebeligim şuan çok şükür hiç kanamam olmadı bi doktora görün ne olur ne olmaz
Asl90 Turuncu enfeksiyon diye biliyorum kanamayı hafife almayın bence gitme durumunuz varsa hasteneye gitmenizde fayda var
Gunsss Benimde oldu aynı şekilde doktorum dinlenmemi söyledi ve progestan verdi günde 3 kez fitil olarak kullanıyorum.
cerrah61 Seymaaygzz beklemeye gelecek bir durum olmayabilir ya doktorunuza ulaşmaya çalışın ya da başka bir hastanenin aciline gidin derim..
wasdxz007 Seymaaygzz canım benimde olmuştu aynı tarif ettiğin gibi pembenin bir tık açığı çok değil ama bı daha ki tuvaleti bekledim onda yoktu bende doktor a gitmedim şükür birşey olmadi. Ama içim rahat etsin istiyorsan bı acile git istersen
Seymaaygzz Kizlar bi sorun yokmus cok sukur bebegim cok saglikliymis ❤ Bu arada bebegide gordum kese icinde kalp atisi var ama doktor dinletmedi erken dedi 1 hafta sonra size dinletilir dedi tesekkue ederim herkese ❤