Eray0209 Gebze yüzyıl hastanesine gidiyorum hanımlar fakat ücretler nasıl bilmiyorum sizler nerede doğum yapacaksınız fikir verirseniz sevinirim 👼🏻💙
nursenalc Eray0209 Ben Gebze merkez hastanesine cihangir beye gidiyorum muane ücreti 102 TL Dün muanem vardı gitmişken doğum fiyatlarını sordum Normal doğum 2.350 tl Sezeryan doğum 2.650 TL
DamlaNur29 Eray0209 bende öbür ay başlıycm allah nasip ederse fiyatları cok uçurmuşlar geçen sene baya uygundu
Eylul-Ada2020 Ben merkeze gidiyorum Pelin San 70 TL sezaryen 2000 TL 2016 da oğlumda yüzyıl a gidiyordum orada doğum yapmıştım şimdi çık pahalı geliyor bana yüzyıl yüzyıl muayene 120 TL sezaryen 3200 TL 😞🙈
Eray0209 Eylul-Ada2020 Pelin hanım dan memnun musun ben ikili tarama için Cihangir Bey e gitmiştim çok yoğun oda girmekle çıkmak bir oluyor
Eray0209 Elif_turk1 Çiğdem Kılıç a gidiyorum çok da memnunum ama muayene ye zam geldi 125 oldu fiyat olarak doğum baya zorluyo dediğiniz gibi
Eylul-Ada2020 Eray0209 ben memnunum biraz sert gibi duruyor ilk aylarda 🤣 ama iyi her şeyi kendi düşünüyor söylüyor benim sormama gerek kalmıyor kendinden emin güveniyorum erkek doktordan elektrik alamadım 🤣
mervealtinipek41 Medar hastanesi Taner Çelikele gidiyorum normal doğum 2000 sezeryana 2500 demişlerdi en son
mervealtinipek41 Eray0209 eskiden konak hastanesiydi yeni değişti daha canım bende gebzeye yeni taşındığım için Medar diye alıştım
Fasulyem_1 Eray0209 konak hastanesi vardı gebze fatih devletin orda onun ismi medar oldu doktorları falan aynı sadece hastane isim değiştirdi
Elif_turk1 Yüzyılda koray özbaya gidiyorum gerçekten çok memnunum baya ilgili Bi doktor araştırırsan Koray beyin adını mutlaka duyarsın zaten
Eray0209 Elif_turk1 evet koray beyi biliyorum duymuştum bi ara yoktu tekrar gelmiş doğumunuda mı orada yapacaksın