Nebos Sfm51 evet bende acil serklaj olmuştum 15.haftada şimdi 26 haftalığım ara ara karın kasık dikişlerde yanma baskı hissediyorum bazen şiddetli karın kasık ağrısı sebebi ile kendimi doktorda buluyorum ama normal diyo bir sıkıntı görmedi şükür
Sfm51 Nebos bende 16. Haftama giricem inşallah normaldir benimde kontrole gideceğim bakalım ne dicek doktor
Nesrin06 Sfm51 endol fitil olarak kullanıyorum sadece çok şiddetli ağrım olduğunda doktorum da olur diyo ama kasılma gibi de oluyo o yüzden nidicard diye kasılma önleyici ilaç da kullanıyorum iğne progestan magnezyum çok ilaç var bende :)
Sfm51 Nesrin06 ben progestan harici ilaç kullanmıyorum çoğu kişi kullanıyo bu sizin kullandığınız ilaçları 😀 neyse hayırlısı artık bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🙏🏽
Medha Medihammm4220- yaa benim ismimde mediha 😁 benimde erken doğum riskim var maalesef doktor gerekirse serklaj yapabiliriz dedi
Ezgiii11 Cansummm bende 9 haftalık hamileyim bende vajinal enefkeyson var fitil verdi düzelir mi bilemedim bende olmayı dusunuyorum
Emili- Zeliha006 bende de oldu bende yaptırdım negatif çıktı fakat hala devam ediyor az az doktorum progestanında yapabileceğini söyledi bebeğim suyuna her kontrolde bakıyor bir sıkıntı görmedi içinizi rahat tutun
Ewrem Emili- merhaba benim de 23+4 te yani 2 gün önce dikiş atıldı önlem amaçlı ama su gibi bir akıntı var sürekli bebeğin suyu mu diye çok korkuyorum dün sabah test yaptılar negatif çıktı yine de rahatlayamadım 😔
elfcaglar1 safiyeikizleri merhaba bende 18+4te açılma kısalma ile serklaj oldum ikizlere hamileyim ikizlerde bu beklenen bi şey dedi sizin süreciniz nasıl ilerledi tavsiyeleriniz neler nasılsınız acaba
Emili- Ewrem öncelikle çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun her kontrolde suyunuza bakar sıkıntı görürse söyler bu gün 33+4 haftalığım hala geliyor progestan yapıyor o akıntıyı
Emili- Ewrem mutlaka bir periontolog tarafından kontrol altında olmanı tavsiye ederim daha rahat edersin
Ewrem Emili- anladım çok teşekkür ederim umarım progestan kaynaklıdır ben vajinal alamıyorum daha etkili diyorlar ama siz nasıl alıyorsunuz?
Ewrem Emili- hamileliğimin başından beri riskli gebelik bölümüne gidiyorum ameliyattan 1 hafta sonraya sıra verdiler bakalım inşallah sorun yoktur🤲🏻
Emili- Ewrem doktorum vajinadan daha etkili olacağını söylediği için hep vajinadan aldım günde 3 defa 200 mg
Ewrem Emili- ben de öyle yapıyorum artık ama daha da arttı su gibi değil leke gibi baya tedirginim 1 haftadan önce gideceğim kontrole sanırım😕