Cindyanne Kızlar kürtaj nasıl birşey yaşayan var mı uyutuluyor muyuz yoksa bide ilaçla düşük daha mı iyi
Aheahe Cindyanne malesef beb yasadim uuyyorsun hic bir sey hissetmiyorzun 15 dklik bir izlem ayilman falan 30 dk yi buluyor rabbim sabrlar versin insAlah tekrar hamile kalirsiniz
Smbl_gzl Cindyanne Cindyanne maalesef yaşadım canım bana doktorum iki yöntem var biri uyutup alcaz dedi biride hem ağızdan hem alttan iki saatte bir ilaç vercez dedi ama ilaçla düşürmen baya sancılı oluyo doğum yapıyorsun gibi sancın oluyormuş o yüzden uyutularak olmustum ben 15 dk sürmedi benimki sadece uyandıktan sonra kasık agrım çok olmuştu üç dört günde geçmişti oda çok geçmiş olsun canım sana da .
Tuqceee33 Cindyanne ben kürtaj oldum, uyuttular ağrı, acı hissetmedim sadece uyandıktan sonra adet sancısı çektim, bir kaç gün adet kanaması gibi kanama oldu, ilaçla düşük hakkında bilgim yok, Allahım kimseye yaşatmasın😔
1994ozg Cindyanne ikisinide aynı gün deneyimlemiş biri olarak kesinlikle kürtaj. Düşükte ne acılar çektim (16 haftalıktı) arkasından uyutup kürtaja aldılar ve gram acı ağrı olmadı sonrasında da olmadı