Prensessssss Kızlar 2 gün önce 102 çıktı betam bugün bakıldı tekrar 203 çıktı sizce ilerlemesi iyimi bana düşük gibi geldi yükselişi birde keseyi göremedi doktor erken dedi ama biraz da olsa birşey görmezmi bilemedim haftaya gene gidicem kan ve ultrason a
Bus_ak18 Prensessssss kese 4 haftada vajinal 5 6 da da ultrasonda görünür endişe etme betanda 2 ye katlamış gayet iyi. Ben keseyi 6. Haftada gördüm erken gitsemde görülürdü belki ama kendmi strese sokmamak için doktorum 6da keseyi 8.de kalp atışını duyacagız dedi. Sağlıkla ilerlesin inşallah
EzgiTK Canım gündüz veya akşam yaptırman bile etkiler değerleri. Yani atıyorum 2 gün önce akşam yaptırdın testi 2 gün sonra yine akşam yaptırırsan 2 katına yakın çıkmış olması lazım. Ki zaten seninki 2 katına çıkmış bence sorun yok.
Prensessssss EzgiTK canım 2 gün önce 3 gibi kan verdim bugün sabah 9 da kan verdim oda mı etkiler onu bilmiyordum
Prensessssss Bus_ak18 dimi doğru söylüyorsun arkadaşım bende erken diye düşündüm belki ondandır diye o zaman ben en iyisi haftaya gideyim tam 6 hafta olduğumda gideyim o zaman çok teşekkür ederim canım :)
EzgiTK Prensessssss evet canım o bile etkiler. Ben hergün iş çıkışı yaptırıodum normal çıkıyordu ama bi kere anasaglıgında gündüz yaptırdım daha az artış göstermişti.
Bus_ak18 Prensessssss aynen öyle sürekli sürekli hastaneye gidip kendini sıkıntıya sokma 🤗 kanama vs olmadıgı sürecede korkma rabbim korur inşallah. 😚
Prensessssss EzgiTK valla onu bilmiyordum canım ama mantıklı yani :) çok teşekkür ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah
Kvlkgzmerhn Benim 5+2de kesem vajinal muayne ile goruldu 8 haftaliga kdr alttan bakti doktor 11haftalikken karnima çıkmıştı şuan bile22yiz bebegim hala aşağıda kasiklarda 🤷♀️