Gunsss Gozdefidan Gozdefidan medisis gittiğim hastanelerde en temiz ve titiz olanı. Koruyu arkadaşımdan biliyorum lokman hekim Akay’ı da ilk gebeliğimden biliyorum ben medisisi tercih ettim
Cansu77 Gozdefidan Aşkın evren güler koru hastanesi veya istediğiniz hastane de doğum yapıyor kendi klinigini açtı oraya gidiyorum gayet memnunum
seymaa93 Gozdefidan medisis bülent yirciye gidiyorum inşallah bir sorun çıkmaz çok pozitif güler yüzlü biri
Deletedmom0990 Gozdefidan ben A Life gidiyorum Ebru hanıma plesenta pervia totalisim riskli gebelik olduğu için değiştirmek istemedim 14 haftada gittim ilk şuan 27+1 olduk
zeynepdemirtaserol Gunsss mine hanım türlü uğraşlar sonucu bebeğimin burun kemiğini görememişti. Bana daha ikili test yaptırmadan fetal dna önerdi. Çok iyi bir hekim olduğunu düşünmüyorum. Kibarlığına tatlılığına hiçbir şey diyemem ama😇
Gunsss zeynepdemirtaserol benim gebeliğim henüz o kadar ilerlemedi. Sonrasında ne yaptınız nasıl bir çözüm ürettiniz?
zeynepdemirtaserol Gozdefidan Medisis hiç önermiyorum. Ultrasonunda hiçbir şey belli oluyor. Şehir dışından mecbur kalıp Mine hanıma gitmiştim ikili testim için. Hiç memnun kalmadım 😞
Cansu_ertem Gozdefidan etlik Lokman hekimde Elif terzi var. Gerçekten işinin ehli. Ben hastanede hastalarına sorarak karar verdim çok memnunum. Fiyat olarakta uygun. Düşünebilirsiniz
zeynepdemirtaserol Gunsss ben ıspartada yaşıyorum ailem ankarada mecburiyetten gittim oraya. Tabiki Mine hanımı dinlemedim acele kendi doktoruma gittim ikili testimi yaptırdım. Her şey gayet açık belli burun kemiği var ense kalınlığı normal dedi.
Moyencor SedaveSusam 32.haftamızdayız en başından beri Bahar hocamla devam ediyorum şehir dışından geliyorum çok memnunum inşallah sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi 🥰
Hilal3514 Gozdefidan ankara cerrahi tıp merkezi, fiyatlar çok uykun doğumu koru da yapıyor. Ahmet Şahbaz harika bir doktor. Hem çok ilgili hem de çok samimi ve başarılı. Normal doğum yaptı arkadaşım, bende muayene oluyorum çok iyi.