[silindi] Bayanlar aşerme kaçıncı ayda ne zaman başlar hamileliğin en başından beri olurmu sizce ve alerjiğimizi yemezsek ne olur ?
Aydeniz09 [silindi] hiç birşey olmaz. Sanki annelerimiz her aşerdiğini yiyebildimi ki. Geçenler de tutturdum mürdüm eriği diye 😅 eşim diyo bu ayda sana nerden bulayım mürdüm eriğini😅 sonra geçti😅
Ruyaaa [silindi] bisey olmaz yemesenizde :) her ayda her an olabilecek bisey birazda nazlanma :) benim ilk hamileligimde 2 kere oldu agzimin suyu akardi esim getirinxe otueup kiloyla yerdim 😂 simdi 2. Ye hamileyim ve hic bisey yok 😂
Gunesinponcikannesi [silindi] benim çok bulantım olduğu için 3. Aydan sonra başladı şu an 7. Aya girdik hala devam ediyor canımın istediği bir şeyi yiyemedim sadece mevsimi değil 😊 ama bir şeyde olmadı çok şükür
Syma95 [silindi] 32+3 hiç asermedim . Zaten bilimsel biseyi yok asermenin. Abartildigni düşünüyorum şahsen 😃
Mekamu 33.haftadayım daha hiç aşermedim. Birşeylerin aklına gelmesiyse aşermek, geliyor ama geçiyor sonra unutuyorum.
Kvlkgzmerhn Benimki 3 aylik filan olmuştu önce ruyamda görmüştüm ama yiyememistim sonra tv de gördüm aklımdan çıkmadı 5 6 gun sonra buldum aserme oyle tuaf bişey ki yedikten sonra kus gibi oluyosun ne alakaysa 🤣
AyaYlmazYldrm [silindi] esim diyoki sn televizyn izleme o kadar heerseyi canim cekiyo qnlik tabi ama aldigimizda oluyo alamadigimizda
AyaYlmazYldrm [silindi] gecen kadjnin kolunda bir suru bilezik var diyorum esime askim canim bilezik cekti alsana bana cok gulmustuk tsbiki almadi😂