HtcGns Doktor bebeğimin böbreklerini parlak gördüğünü bunu normal olmadığını söyledi. Down sendromu ihtimali var dedi. :( dua edin ne olur sağlıkla dünyaya gelmesi için hepimizin evlatlarının
Aydeniz09 HtcGns Ayyy Allah askına bayılıyorlar milleti korkutmayaaaa. İkili testte sorun çıkmaz yok 3 lüde sorun var down sendromu derler insanı korkuturlar sonra hiç birşey çakmaz. Hiç üzülmeyin rabbim en hayırlı en sağlıklı evladı nasip etsin hepimize. Doktorlara çok aldırış etmeyin. Etrafım da çok öyle olanlar var hiç birşeycikleri yok
EbruIrmakAhmet HtcGns ihtimal olarak söylüyolar kuzum hiç kafana takma Banada böbreğinde genişleme var diye aynı şeyi söyledi kalbini ferah tut ikili tarama yaptırmış mıydın
Damlapilatin Aydeniz09 aynen canım aynısını bana yaptılar hiccc umursamadim aratirdim için rahat etti. Ultrason da bişi yok 2 li de bişi yok salak doktor 3 lü de yapalım dedim sınırda risk grubunda dedi kimse 3 lü yaptırmaz çünkü illa sorun çıkarıyorlar bide 3 lü de bel kemiği açıklık riski de çıktı 3 doktor gittim açıklık yön bu testlere bakma bilgisayar hesaplamalari dedi bilgisayarin hesabı ne olcak ki dedi pazartesi detaylı ya gitcem zaten herkese diyorlar böbrekte açıklık kalpte parlaklık bağırsakta parlaklik. Falan da filan
Aydeniz09 HtcGns Tabi ki öyle. Zaten hiç bir zaman kesin konuşmazlar. Hiç biri kesin sonuç değil. Bak sana kendimden örnek vereyim annem hamileyken benim için bebeğin kolu yok demişler. Alalım demişler. Babam da demiş ki kolu da olmasa ayağında olmasa aldırmam. Annem doğum yapana kadar kolum yok sanıyordu. Sonra bir doğmuşum kolum da var . Sapa sağlamım. Yani diyeceğim oki sen rabbine güven. Sağlıklı bebek olup sorunlarla dünyaya gelen de var. Sorun var deyip sağlıklı doğan da var. Allah’ım en hayırlısını en sağlıksınlı nasip etsin.
HtcGns EbruIrmakAhmet evet yaptırdım. Bi sorun çıkmadı. İnşallah hepimizin evlatları sağlıkla hayırla doğsun.
HtcGns Aydeniz09 Allah bilir sadece. Dua ediyorum. Allah’ın izniyle Rabbim en güzelini en hayırlısını nasip edecek. Öyle iyi geldi ki söylediklerin. Gerçekten ilaç gibi elhamdulillah duacınızım
Anlklc Canım banada 15.haftamda kabinde hafif parlaklık var dedi.ama geçiyo yüksek ihtimal böyle seyler dedi.2li testinde güzel dedi.senin nasildi 2li testin sonucu
HtcGns Anlklc yaa inşallah ya üç hafta sonraya randevu verdi takip edelim dedi. Her şey yoluna girecek inşallah.
Duyguali HtcGns Valla benim görümcem için de bebeğin down sendromlu olucak, sıvı almamız gerekiyor. Demişler ama çok şükür şuan 3 yaşında sağlıklı bir oğlu var. İçinizi ferah tuttun tabii görümcem çok dua etmiş kuran çok okumuş. İnşallah sağlıklı gelir 🌸🙏🏻