Damlamik Salı günü akşam 5 ye sezeryan ile ikizlerimi dünyaya getirdim. Sutum hala gelmedi ve inanılmaz agrilarim var. Yatarken yok ayağa kalktığımda kızgın yağda yanıyor gibiyim tavsiyesi olanlar yazabilir mi lutfen
Minoo01 Damlamik 1 haftayı bulur. Bende sezaryen oldum 1 buçuk hafta önce yeni yeni ihtiyaçlarımı görür oldum. Ama hala yanma var. O yanma sanırım 1 aya anca geçicek. 🤔 bol bol yürüyün. Ben ilk günden yürümeye başladım canım yansada.
Damlamik Duyguali evet denedim defalarca ama tık yok yemediğim icmedigim şey kalmadı agrilarim bir yandan bu bir yandan bebeklerimle ilgilenemiyorum bile
Damlamik Duyguali normal olduğunu söylüyor Ağrı’nın da sütun henüz gelmemesinin de bu agrilar ne zaman geçer ne zaman rahat yürüyebiliriz siz ne yaşadınız
Duyguali Damlamik ben değil de arkadaşım sezeryan oldu. Ama sütü geliyor. 1 hafta sonra gelmeye başladı bir de 1 hafta sonra da yürüdü toparladı
Degisken Benimde sezaryen sonrası ağrım oldu dr dayanamazsan sağlık ocağından ağrı kesici iğne vurul dedi. Ben gittim vuruldum bağımlı gibi hergün o iğneden istiyordum. Ama sanırım üç gün vuruldum sonra geçti.