Duyguali Busragaci Bir bilgim yok ama o kadar bekletmiyor genel de doktorlar. Kakasını falan belki yapar diye.
Busragaci kbrozdmr her gun nst iştedimi sizden benim 41 doluyor 42 beklemek istiyorum doğum olursa normal lütfen haber verin
kbrozdmr Busragaci kusura bakmayın 3 gün önce doğum yaptım yeni gördüm yazdığınızı. Siz yaptınız mı yoksa sorunuza cevap vereyim mi?🤭
Kuzey88 Busragaci ona hiç baktırmadım çatı muayenesi istemedim sancım veya suyum gelince bakılsın istedim doktorum da olur dedi ama pazartesi bakılacak mecbur artık
Busragaci Ben yarın gidicem 3 gün önce acılmam yoktu inşallah vardır diyorum sizde bana haber verin bende size söylerim
Aybuk66 Benim kizim 42hafta 5 gunlukdu kalp atisi yavasladgi icin birazda kiloluu oldgu icin acilmamda yokdu sezeryana aldilar sukur 2 ci gebeligim bunda nezman olue bilemiyorum
Tuugce Benim 41+5 de suyum patladi. Doktor israrla degerlerime bakiyordu.yanlis giden bisey olursa sezeryana alicam ama hersey nirmal dedi.bnde 41 de bunu deyince 1 hafta daha bekliyim dedim.normal dogumu cok istiyordum.41+5 de geldi.