Busramurat Ben 28 haftalık hamileyim şuan bebeğim 1 kilo sizce bebeğe yarayan şeyler neler bilgiö yok ilk çocuğum
Aden Busramurat muz süt kaşar ceviz ama bebeğinizin kilosu gayet iyi haftanıza göre bizde o şamanlarda o kilodaydık eğer iri ve kilolu bebek olursa sezeryan olma ihtimaliniz artar normal doğumu riske atmayın derin tabi benim fikrin bu
Efebilal Busramurat canım hergün bi tane haşlanmış yumurta haftada bi kere balık haftada bir yada iki kez kırmızı et yoğurt kuruyemiş muz kaşar süt bunlar çok faydalı bebişe kiloda yapıcı
Busramurat Kubrakoc bende en son ayın 20 de gittim yani 27 haftamda 9 gün olmuş 1 kiloydu şuan ne bilmiyorum ama kilo aldıran şeyler ne öğrenmek istiyorum pek bilgim yok
Kubrakoc Busramurat valla canım özel olarak hic bisey yemiyorum. Sadece normal zamanda yedigim seylerden yiyorum bol su iciyorum cok sükür bebisimin kilosuda suyuda cok iyiymis
Busramurat Efebilal teşekkür ederimm kızlar bilginizz içinn evet azar azar yiyorum çünkü normsl doğum istiyorum ama annemde bsni 5 kilo normal doğurmuş