Dilekklc27 Bugun doktorum muayene sirasinda serviks uzunlugu 14 cm mis dedi bu normal mi acikcasi cok soru sormak istemedim bunun disinda da bi cok sorum oldu çünkü bilen var mi normalmi bu
Duamucizem Dilekklc27 14mm çok kısa iğne ilaç bise vermedi mi 25 mm altı risklidir her zaman sürekli yatman lazım wc dışında kalkma
Zmyra Dilekklc27 28haftalığım serviks ızunluğum 14mm. Progestan kullanıyor sürekli yatıyorum erken Doğum riskimiz var
Rebeka Dilekklc27 serviks uzunluğu 14 mm ile 29.haftadan sonraki süreciniz nasıl geçti? İlaç kullandınız mı? Kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Dilekklc27 Duamucizem hayir bise vermedi sadce bi kac tahlil var yaptircam sabah onlarda ciksin yazicam ilaclarini dedi
Akdenizbebisi Çok düşük birşey vermedi mi ilaç fitil iğne 😯😯 sürekli uzan dinlen ayağa kalkma lavabo dışında 😯😯
Dilekklc27 Akdenizbebisi vermedi bise yarin tahlil sonuclarindan sonra yazicam ilaclarini dedi onun disinda bise demedi
Duamucizem Dilekklc27 çok dikkat et cmm benm rahîm ağzı 26 mm dustu üç haftadır ful yatıyorum wc ve yemek dişi kalkmıyorum annem geldi bakmak icin haftalik iğne günlük progestan kullanıyorum yardımcı olacak biri varsa gelsin sana rabbi. Sağlıkla zamnında kucağına almak nasıp olsun
Akdenizbebisi Dilekklc27 bugün den itibaren dinlen ama uzan ayaklarının altına yastık koy temizlik falan hiç yapma
Dilekklc27 Duamucizem yok canim ya kimse yok annem var oda ayaklarindan rahatsiz rabbim yardimcim olsun insllh
Akdenizbebisi Dilekklc27 bende de incelme var 30 mm di en son ama ben şuan 29+5 im 😔 senin ki belki kagıtta vs yazıyordur serviks konusunu konuş doktorunla ama