Düşük 😞 ölüm gibi birşeydi. 2-3 saat normal yerleşme ağrısı sandığım şiddetli bel ve kasık ağrısı. Sonra yürüyemeyecek kadar (dik durmak bile hayal ) şiddetli ağrı. Doğuma gidiyormuşum gibi bağıra bağıra geçen 30 dk lık hastane yolu. Gecenin 5 i. Dr lar kendinden geçmiş. Kadın doğumcuyu çağırdılar bekliyoruz. Ben 2 büklüm. Ve bir anda şiddetli bir tuvalaete gitme istediği.2 büklüm sürüne sürüne gittiğim tuvaletde Biranda düşük yapmam. Ve kuş gibi rahatlayıp ( o an şokta olup hiçbirşey hissetmemek , ağrının geçmesiyle rahatlamak )) dimdik sapasağlam yürüyerek ( elimde peçeteler içinde , yumruk gibi büsbütün düşmüş bebeğim )) çıkmak. Düşük deyip geçerdim başkalarında ama büyük bir travma oldu benim için. 3 ay gece gündüz elimde daha hiçbir şekil alamamış bebeğimin ultrason görüntüsüyle ağlamak.hiç bilmezdim bu kadar acıtacağını.3 ay sonra dr iyisin artık ilişki de bulunabilirsin ( ilk 3 ay yasaklamıştı) dediğinde ilk ilişki gecemde yeniden hamile kaldım. Allahın hikmeti işte. Ondan sonra tutunabildim tekrar hayata. (((( fazla uzun oldu . Kusura bakmayın .