Adel001 Beg-23 merhaba canlar Allah herkese sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin❤️ 25hafta olduk bebeğim isimsiz hala😂😂😂 bu gidişle biz ADSIZ koyucaz😂
ayseakcura H1z2a3 maşallah ne güzel Allah 3 kız evlat nasip etmiş sana cennetine yer ayırmış ❤️🤲 Rabbim hepimize nasip etsin
H1z2a3 ayseakcura amin canım bazı insanlar kızın değerini bilmiyor hele ki çevremde acıyarak bakan insanlar var ama bilmiyorlar ki kız evlat daha değerli çok şükür rabbime kızlarım var rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah😌
Blcns Beg-23 merhaba ☀️ ilk çocuğumuz erkek 8 yaşında. Eşim kız çocuk da çok istiyordu. Bana fark etmezdi evlat evlattır 😊 rabbim nasip ederse bu seferki kız ❤️
Songulkaya Ilk gebeligim kızımız olucak inşallah ama hala ismi yok 😁 ben asel istiyorum eşim beğenmiyor hiranur istiyor 🙄 hala karar veremedik
ayseakcura H1z2a3 kızım olacak o kadar mutluyum ki ❤️ Çok şükür 🤲 aman kimseyi takma sanki erkek olunca ne oluyor ilerde kız yanında oluyor hep kendimizden pay biçelim
Sesem ayseakcura kesinlikle ben şimdiye kadar anne baba bakan erkek evlat görmedim ne varsa kızda var kocasını bile dize getirip anasına babasına baktırıyor 😀
Elizvedeniz Beg-23 benim ilk gebeliğim kızım olucak adını eşimle sevgiliyken beridir kız olursa eliz koyucaz diyorduk eliz oldu herşeyi hazır minik prensesimizi bekliyoruz ☺️ 28 weeks🤰🏻