Ilknur_degrrli1 KIZLAR VARMI UCUZ SATAN BIRYER NEREYE SORSAM 30-40-50 DIYORLAR NEDEN PAHALI BOLEEEE BIRAZ DAHA UYGUN ARIORUM
Deletedmom270 Ilknur_degrrli1 açıkçası ben hiccc kullanisli bulmuyorum o sutyenleri sutunuz akiyor islaniyor bebek emerken sizdiriyor islaniyor 5 tane fln alacaksin surekli yikancak anca yeter ben onun yerine en son sporcu sutyeni denilen lastikli ustlerden aldim a101 lerde var camasircilardada 5-10 tl
Hatice_mustafa Ilknur_degrrli1 Canım ben konyadayım ve 20 tl ye aldım çokta güzel . Inş kullanışlıdır da .
Snmdnz Ilknur_degrrli1 canm ebebekte felan 20tl frlan olmasi lazm ben ilk cocugumda ordan almistim birde pazarda camasir satanlar var onlardada var canm ben gogus pedi kullanigorum onu taktigim zaman
Deletedmom270 Ilknur_degrrli1 https://www.decathlon.com.tr/100-sporcu-sutyeni--id_8484550.html?LGWCODE=2529443;119903;6841&gclid=EAIaIQobChMIuuOqtKCD6AIVj0TTCh3gNwoqEAkYCyABEgI5VvD_BwE model olarak gorun diye atıyorum bu tarz lastikli sutyen yada sporcu sutyeni diye geciyor