Cemal888 Birerkekbebek merhaba bende kraft fit istıyorum ama pusetı çok derın bebek rahat edemiyor dıyolar dogrumu
KamileKocaBindak Bizde benettonunkini aldık çok şık ve kullanım foksiyonları çok fazla traventel sistem,sultangazide sanayi sitesinde imalat yerinden aldık çokta uyguna geldi 680tlye .Ama hermarkanın ürünleri bulunuyo bilginize.
Edatalha KamileKocaBindak hangi sanayi sitesi sırf bebek arabasımı satılıyo acaba tek bi mağzadan mı bahsediyosunuz
Retina Elif5305 mclaren hem hafif hem dayanıklı.kumaşı falanda çpk iyi ablam kullandı şimdi ben kullanacagım inşallaj
Obsesifk Elif5305 joienin travel sistem bebek arası litetrax 4 olması lazım mağazada inceleyip beğenmiştik eşimle ama fiyatı bize pahalı geldiği için mirus çift yönlü arabasını almıştık. Ebebekte satılıyor sadece litetrax 4 hemde 2000nin baya altında mağazada inceleyebilirsin
Bannesi Obsesifk Aynı arabayı bizde aldık e bebekten Joie Mirus hem çift yönlü hemde baston. Travel system alanlar sonradan baston almak zorunda kalıyormuş.
KamileKocaBindak Edatalha Bi kaç mağza var orada bisiklet çocuk araç gereçleri gerekli ne varsa sanko sanayi sitesi diye geçiyo.
Estur Elif5305 bu dediğin sistem Civilim bebekte var canım baby enzo galiba markası pek bilmiyorum 900 lira bana uygun geldi bir bak istersen
Alpaslanveannesi Kızlar ben bebek arabası almayı düşünmüyorum.İsmini bilmiyorum ama bu sırt çantası gibi var önüne takıyorsun bebeği taşımak İçin onlardan istiyorum .Sizce bebek arabası daha mı iyi? Ben çok zor diye düşünüyorum otobüse in bin zor
8278 Alpaslanveannesi bebel arabası sart onlar senı 1 saat ıdare eder etmez belkı hıc mı bı yere gıtmıcen cocuk ıcınde uyuyo alısverıse markete cıkıyosun pıknıge gıdıyosun hastanede beklıyosun cocuk durmaz orda.bende de kanguruu var acıl durumlarda cok kısa mesafelerde.hatta uyumuyo ıcınde gezdırıp uyutuyosun.mumkundegıl arabasız.
MihribanG Alpaslanveannesi araba bence kesinlikle gerekli bizim bebeğimiz daha bi haftalık hastane kontrolleri sağlıkocagı kontrolleri falan oluyo özel arabayla gidiyoruz ama hastane içinde veya sağlık ocagında falan baya işimize yaradı hem çocuk rahat ediyo hemde biz 🤗 ben Pierre cardin alias aldım sürüşü çok hafif kendi etrafında 360 derece kolaylıkla dönebiliyor frenli sürüşü mükemmel tavsiye ederim ama fiyatı biraz pahalı takip ederseniz internetten indirimli bulabilirsiniz 🙏
Sulegorkemakyol Elif5305 bebeconfort tın loola yı tavsiye ederim abimler 2 yiyenimdede kullandılar şimdi ben kullanıcam hem kullanışlı şık çok sağlam ve kaliteli bir ürün fiyat olaralda senin düşündüğün çok çok altında 😀😀😀
zgeKuduZelveci Elif5305 merhaba ben e-bebekten aldım 3lü travel set kanz marka 1.560 tl çok kullanışlı ve çok hafif arabanın toplam ağırlığı 6 kilo renk secenekleride güzel bakmanızı tavsiye ederim 🤗
Obsesifk Alpaslanveannesi kanguruyu diyorsun sen daha kullanışlı oluyor ama bazı bebekler içinde durmayı sevmiypr sürekli kullanacaksan iyi bir marka alman lazım ergo diye bi marka vardı sanırım bakabilirsin
Didemalkanendik Alpaslanveannesi oğlumda kullandım ama kızımda kullanmayı düşünmüyorum gerçi oğlum kanguruda hiç durmamıstı bide o yönü var bazı bebekler durmuyor maalesef
gulanne Elif5305 sunny baby pusetli travel sistem aldm 3tekerlekli ve yüksek. Tekerlekleri iri dağa taşa sürmelik tam. Çok beğenerek aldm. 1300tl. Sunny baby internet sitesinden bakabilirsin.
Fhmekrm Gucluoya bende quantum aldım rengi bordo mor diye geçiyor ama çok kullanışlı ve estetik duruyor ayrıca indirimde 🙂
rmysaa06 Elif5305 kraft twist xLx modelini aldık özellikleri güzel fiyatı şuan 2300 lira biz şubat ayında e bebek indirimiyle 1655 e almıştık . Bekleyecek vaktiniz varsa hergün indirimleri takip edebilirsiniz
Evrem94 rmysaa06 bende cok beyendugum kraftin o modelini ama dediginiz gibi suan 2300 tl civari insallah indirime girerde alirim hemen 😍 haziran dogumum ALLAH im nasip ederse o yuzden mayisa kadar vaktim var siz memnun musunuz kullaniyormusunuz gorseldeki gibi kalitelimi acaba?
GlahBilgiliPelit Elif5305 fatihten aldık istanbul saraçhane Pierre cardin travel sistem 1.100 tl cnm. Kullanımı kolay. Modeli de tour olması lazım