Tugbacolak Selinglr bende aynı ya dıyorum artık dogsa sıkıldım ıcımde olmasından ☺️ O kdar yoruyorkı artık hareketlerım cok kısıtlandı agrılar kasılmalar derken dogsada alsam kucagıma hem can sıkıntımda gecer ☺️
MzyynSrctn Canan2605 ilk benimde ☺️ 22+2yiz oğluşumla. 16.haftada söyledi doktor cinsiyeti 12de gösterdimi bilmiyorum cinsiyetini söylemem şimdi demişti doktorum😀 16da söylemesine gerek kalmadan eşim gördü zaten ultrasonda 😂
Mavi93 20 hafta olduk yolu yarıladık kızımla 👼🏻🥰 Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize sağlıkla 🙏🏻
198723 Canan2605 Benimde ilk bebegim Allahın izniyle oğluşum olacak 👼 35 haftalık basketbol topu gibi
Aydan123 Bendede birinci hamilelik 22ci haftadayim cok korkuyorum zaman gecdikce dogurmakdan Allah hepimizin yardimcisi olsun sag salim alalim cocuklarimizi kucagimiza bu arada bebeyimin cinsiyeti oglan 🥰 dogumdan korkan varmi ?🙄
Shjsjr Canan2605 Benimde ilk hamileliğim 38+1 deyiz şuan zaman hızlı geçiyor bu ara ya çok heyecanlıyız💕
Berivan47 Merhaba benimde ilk hamileliğim 26 yaşındayım 19+3 olduk kızdan yanaydık ama kurban olduğum Allah bize oğlan nasıp etti hala hareketlerini hissetmedim var mı benim durumumda olanlar😊
Nehir66 Canan2605 Mrba benimde ilk gebeliğim 30+2 haftalığız eşim hep ilk kız olsun derdi başlarda çok şükür öğrendik ki kızımız olacak 😍😍Masal’ım yolda 🤰