Gamze8001 Rasal evet canım benim sezeryan olucak sefa beyin nöbetçi anına acılde oldugu zamana denk getireceğiz öyle konuşduk allahtan bişe olmassa
Rasal Gamze8001 38inci haftadayım ben ama çatı muayenesi falan yapmadı sefa bey sizin sezeryan olmasını nasıl kararlastirdiniz canim
Ecosam35 Rasal Gamze8001 bende Sefa beyde doğum yapmayı düşünüyorum ama şehir hastanesi sikintili olur mu diye de çekiniyorum açıkçası
Gamze8001 Rasal bende fıtık var cnm ilerlediği için normal dogum ve belden uyusturma sıkıntılı o yüzden genel anastezi ile olcam Allah nasip ederse
Mucizemmm2 Deletedmom327 peki bayram hocadan memnun musunuz soğuk bir yapısı var gibi duruyor ama ilgili mi nasıl acaba ?
Deletedmom327 Mucizemmm2 biraz soğuk bi doktor.ama bilgisine güveniyorum ilk başta onu tercih ettiğimiz için şimdide ona devam etmek istiyoruz.fazla konuşmuyor muayene sırasında gerekli şeyleri anlatıyor çok laf kalabalığı yapmıyor
Rasal Ecosam35 benim de çok kararsız kaldığım bi koni ne yazık ki sezeryan olsa sefa beye güvenir orda olurum ama normal doğumda ebelerin tavrı nasıl oluyor ilgileniyorlar mı emin olamıyorum malesef
Ecosam35 Rasal benim ilk doğumum hic bisey bilmiyorum 🙈 hayiirlisi bakalimm lah sağ salim bebekleirmzii kucagimiza almayı nasip eder ♡
turkan_26 Bizde 16+2 günlük hamileyiz özel altın koza hastanesine gidiyoduz Haluk ballı doktorum çok de memnumum çok ilgili 😊
Nslhn01 Miniginannesiiii1111 Songül Hanım kongrede felan olursa kontrol muayeneme Selçuk beye gittiğim olmuştu iyi doktor 😊
Miniginannesiiii1111 Nslhn01 aynen güzel şeyler duydum hakkında bende ona gidiyorum dogumumuda o doktor yaptıracak inşallah sağ salim
Lina1 Kızlar merhaba 35+2 haftalık hamileyim doktorum çatı muayenesi yapmadan panıklersın sezeryan yapalım dıyor sızce normal mi ?