Aslihusein Zuve Aynısı bende de oluyor çok faydalı sütle birlikte yiyim diyorum ama midem bulanıyor işgence çekiyorum sanki yerken😞😞
ozgeilhan Zuve canım ceviz yağlı olduğu için mideni de yakar bulantı da yapar. Fındık’ta da var biraz. Bence badem yemeye çalış. Hatta şuan bunu sana yazarken çiğ badem yiyorum ben de 😍😂🙈
ozdenarda Zuve kavrulmams yemen senin acindan daha iyi olucaktir hem yag seviyesi dusuk hemde daha faydali🤗🤗🤗
Demir İlk haftalarda bende yiyemiyordum,şimdi her kahvaltıda 2,3 tane ceviz yiyorum muhakkak.Akşamlarıda bir kaç adet badem,fındık. Kaç haftalıksın?
Zuve Demir 16 haftalik olduk. Baslarda yiyemiyordum simdi bulantilar azaldi yemk flan yiyorum ama ceviz kuruyemis yine yiyemiyorum🙁 doktor her kontrolde yemen lazim diyor
Demir Zuve Bulantılarının olduğu zaman eğer yemişsen şimdi ondan tiksiniyor olabilirsin.En azından günde 2 cevize kendini zorlamalısın.Bebişin için🤗
Zuve ozgeilhan badem findik onlari az da olsa yiyorum ama ceviz igrenc geliyor bana🙁 Alllah affetsin nimet degil igrenc olan benim aldigim tat
Mystery89 Demir aynen öyle oluyor bende ilk başlarda midem bulanırken leblebi ve elma çok yedim şuan bulantım geçti ama o günleri hatırlattgı için yiyemiyorum onları😔
Berkaysmom Kizlar kuru incirin icine koyup yiyin cevizi hem incirin balli tadi hemde cevizin aciligi gidiyor benim aksam atistirmaliklarimin ara ogunlerimin gozdesi oldu deneyin derim 😊
Babies16 Zuve dert etme canim ya ben 13. Haftamdayim.haftlardir cizi krakerle besleniyrum 5 kilo verdim.ama bebegim 1 hafta onden gidiyormus iri bebekmis.ustelik kanim 7.9 b12 fln yerlerde.agustosta ikizlerimi kaybettm tum vitamin depolarim bos.ama bebisim tosun gibi masallah.iyi oldugunda yersin 🙂
Demir Mystery89 Benim zerre bulantım tiksinmem olmamıştı sadece aşırı mide gazı problemim vardı o da çok iştahsızlık yapıyordu.O dönem balık ve tavuk yemiştim şu an yazarken bile içim kalkıyor🤢Yiyemiyorum şimdi,tavuk değil de balık yiyebilmeyi çok istiyorum.
CansuTreci Zuve 12 haftadan sonra bebek anneden beslenmeye başlıyor. O zamana kadar ben de yiyememiştim bulantıdan ama sonradan azaldı bulantılar yemeye başladım günde 1 avuç kadar. Hiç yiyemem diyosan keklerin içine koyabilirsin cevizi,fındığı ya da robottan geçirip muz ve sütle karıştırabilirsin canım. 🤗