Ozlemzeynep derinsvy doğru bi arkadasım da geç adet oldum düzensiz oldu kimyasaldan sonra demişti ovulasyon testi sipariş vericem inşallah 🥰
derinsvy Ozlemzeynep ver canım ve omega3 kullan bu ay doktorum bana yumurta kalitesini arttiriyo dedi ben kanama başlayınca gittim kimyasal dedi dedim bu ikinci oldu nasıl korunabilirim bundan çok yipratiyo omega3 yazdı vr bol bol balık tüket dedi balık yağı yumurta kalitesini arttiriyo dedi hemen o gün omega3 aldık birde haftada üç balık yedik esimle
Aslihan2 @Ozlemzeynep canım cok geçmiş olsun geçen ay bende aynısını yaşadım deger yukselmismi diye kan verdim 1.20 sonucu aldim ama 1.20 degerin düşmesi 1 ayı buldu suan daha yeni 0 olmus lekelenmem başladı bakalm adet olmayi bekliyorum. Kimyasal yasayan arkadaslar degerin düşmesi sizinde zaman aldi mi okuyan biri bilgi verebilir mi ?
Ozlemzeynep Aslihan2 benim 5 di bugün canım kanamam devam ediyo adet gibi açık kırmızı bakalım nasıl gider nasıl ilerler hiçbir fikrim yok kimyasal gebelik gecirenlerden dinlememiz lazım 😕
Ozlemzeynep SedaveSusam kimyasal zaten canım çok kötü agrım var adet gibi kanamam devam ama açık kırmızı öyle 😔
Mavi87 😔 sağlıklı, hayırlı gebeliğin en kısa zamanda tekrar olsun inşallah. Kimyasaldan sonra gebelik daha kolay oluyor canım, üzüntünü en kısa zamanda atlat inşallah 🤲🏻🌸
Ozlemzeynep Mavi87 inşallah öyle olur canım atlatıyorum her halimize şükrediyorum herseyin hayırlısını istiyoruz dua ediyoruz isyan etmek yerine çok şükür 🙏🏻
SedaveSusam Ozlemzeynep onun ağrısı çok zor çok haklısın seni çok iyi anlıyorum😔 pıhtı atıyosun canım o yüzden bu kadar ağrın var
Busimss Ozlemzeynep bende yaşamıştım üzülme ardından hemen hamile kalan çok oldu. Gerçi ben 9 ay aradan sonra kalmıştım ama bebeğim 12.haftalıkken kaybetmiştim onuda. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana insallah
Zhrnz Ozlemzeynep gecmis olsun cnm tekrar hayirlisiyla hamile kalirsin icini ferahtut benimde bi.dusugum oldu ama 2 adet sonrasi.gebe.kaldim.gene suan kiİm 1.5 yasinda olumsuzluga kapilma lutfen