Berfin_kycn Kızlar şanlıurfa devlet hastanelerinde detaylı ultrason yapılıyor mu yaptıran varmı? ve de Şanlıurfa Suruç devlet hastanesinde özellikle detaylı ultrason yapılıyor mu bilgilendirir misinz😍
bebecikler Berfin_kycn bn siverekte devlet hastanesinde muane oldum doktor beni perinatolojiye yönlendirdi. ondan sonra 182 den randevu aldım ama en az iki hafta sonra zor bulabildim. detaylı için eyyübiye hastanesine gidiyorsun.
deryazafer ben kendim orada bir kadın doğuma muayene olup onun sevkiyle 182 den randevu olusturdum ama yoğunluktan dolayı gece 12den sonra aramanı tavsiye ederim canım
deryazafer canım eyyubiyede herhangi bir kadın doğumcuya muayene olup onun sevk etmesi gerekiyor önce ben öyle olusturabilmistim
Berfin_kycn bebecikler detaylı ultrason için başka yerden mi randevu alıyoruz yani 182 sadece kadın doğuma randevu verebilirim dedi de
bebecikler Berfin_kycn yani seni önce bi kadın doğumcu yönlendirmesi lazım . yönlendirdikten sonra 182 arayacaksın o zaman sana perinatolojiye randevu verir.
bebecikler Berfin_kycn eğer suruçtaysan ordaki devlete gidip doktoruna beni yönlendir diyebilirsin. oda seni bilgisayar üzerinde yönlendiriyor işte. ondan sonra 182 arayıp eyyüpyedeki 800 yataklı doğum hastanesinden perinatolojiden randevu alabilirsin . eğer istersen mhrs sisteminden kendinde mobilden hergün kontrol edip randevuyu alabilirsin
Deniz41 bebecikler bana doktorum ayrntılı ultrasona 20.haftada girersn dedi şuan 16.haftamdsym bn şmdi direk kadın doğma alsam kndi dktrma gidiyorm aylık peridyodlarda kndi dktrm da ayrntlya baklmıo napmam gerekio perntljyr randevu alnıyormu 182öyle bir bölm olmadgnı syledi
bebecikler Deniz41 bn 19 . haftadayken doktorum tarafından perinatolojiye yönlendirildim ama eyyüpyedeki hastaneden anca 24. hafta detaylı ultrasyona girebildim. yani siz şimdiden normal doktoruna perinatolojiye yönlendirilmesini iste anca bi ay sonra sıra bulabilirsin
Deniz41 bebecikler bu ayrıntlı ultrasonda çocuğun yüzü fln belli oluyormu 3bytlu gbi yoksa norml ultrasn gbimi