Sadhas Yaa benim de bir oğlum var 22 aylık yine hamileyim 16 haftada gittik erkek dedi ama benim içime kız doğuyo 23+1 deyiz ondan sonra doktora gitmedim detaylı ultrasona gidicem belki Bi ümit değişir diye bekliyorum 😏😂
Nursen977 Sadhas valla ne yalan söylim bende kız diye bekliyodum😂 eşim hep erkek dedi biraz bozuldum açıkcası
kartanesi26 Nursen977 ayrintilida bize %90 erkek dediler 22. Haftamdaydim herkese dedik erkekmis diye ama kız çıktı 🤣🤣🤣 hemen demeyin
kartanesi26 Nursen977 hayırlısı olsun benim icime hala erkek doğuyor niyeyse sanki sürpriz olacak gibime geliyor 🤣
bilaloguzunannesi Nursen977 13.haftada erkek dedi 16. Haftada erkek 😍❤ değişmedi hatta 13 haftalıkken fotoğrafını vermişti erkek diye
Nursen977 bilaloguzunannesi banada erkek ama ilerleyen haftaları bekleyelim dedi tahmin mi dedim evet dedi
RuzgarsMommy Değişebilir canım 11 haftayken kiz gibi dedi 16 da erkek oldugu kesinleşti Erken haftalarda söylenene cok inanmamak gerekmiş
Gunesinponcikannesi Nursen977 bazen değişebiliyor benim 14. Haftamda tahmin yapıldı sabit kaldı ama arkadaşıma kız demişlerdi erkek çıktı