1994ozg Rabiast olmaz mıı 3 haftadır sadece yatıyorum, diplerim çıktı, her şey yasak, insanlar nankör vefasızz ayy nefret ediyorum her şeyden herkesten bu ara 😅
Melisabkc Rabiast olmaz mı 24 haftaya girdik 8 kilo aldım depresyondayım hersey yapasım var ama hıcbısey yapasımda yok , herkes batıyor 👾
Hayraz Rabiast yooo keyfime bakıyorum dip boyamı da yaptırdım 21 haftadayım yiyiyorum da 76 kilo hamile kaldım 82 kilo olmuşum ama hamileligimin tadını çıkarıyorum hele şuan bebeğin hareketleri de az çok başladı en güzel keyif. Evde önceden de çok özenmezdim ama dışarı çıkınca hala da evdeki ile alakam yok maşami makyajimi yapar çıkarım genelde siyah giyerim bu kadar 🤭💕🤷♀️
Kvlkgzmerhn Ya bende de bi nankörlük başladı 😂 kendimi beğeniyorum hoşuma gidiyo bi tuaf oldum heralde cidden delirdim 🤣
Anne_elif Canım kendini lohusalığa sakla. Bende hamileyken farklı bir psikolojiye büründüm. Şimdi lohusayım inan 2 kat fazla yaşıyorum duyguları. Sinir hüzün kırılma her şey var. Allah analara kolaylık versin