Hiraydan farklı bi kadın doğumcu deneyin imkanınız var ise... önemli bi durum çünkü bu konu.
Bana en başından beri hep düşük geliyordu zaten de olabilir diyordum 32 . Hafta ve sonrasında anlaşılıyor aşkında net olarak . Tam anlamı ile haftası ile uyumsuzlugu vs . Başta bi kaç güne zaten doktor lar bişey demiyor ıyhunsuz diye haftasına uyumsuz diye tabirlendirmyor ben de 32 ye kadar hep zaten bir gün kül iki günlük üç günlük farklar oluyordu hep gittiğimde . 32 de fark bi haftaya tekavül etti ardından on güne çıktı en sonra 2 haftaya vurdu. Şimdide durum ne kontrolde göreceğiz zaten 2 haftalık geriye düşmesi ardından bi hafta sonra gel bakalım konuşalım dedi ertesi gün ben ağrı idrar la alakalı bi problem yüzünden tekrar gittim derken sancı vs erken doğum riski oluştu yatış yaptık 3 gün en son taburcu etti kontroller yapmam gereken şeyler eşliğimde önceliğim doğumu yaptırmamak dedi bi haft sonra ya bekliyorum dedi. Şimdi evde her 4 saatte bir sancı ilacı içiyorum sancı ları engellemek için . Salı günü kontrole gideceğim bakalım . Kilosu durmuş mu olacak sancılar ne alem de olacak. Ne karar verecek ne söyleyecektir. 🤷♀️