Havvamurat Kızlar 6+1 hamileyim. Geçen hafta keseyi gördük ama kist de vardı sonra kaybolur kaybolmazsa ilaçla dagitiriz dedi böyle bı durum yaşayan var mı
1994ozg Havvamurat bende 7cm kist vardı normal doğum olmayabilir bu durumda demişti. Çok şükür gittikçe küçülüyor 3cm e indi, küçülme beklemiyordu doktor
Blackkcat Havvamurat 15.haftamdayım 3cm kistim duruyor hala,doktor kist zararsız büyüme olmaz dedi daha da küçülecek dedi inşallh
Nse Havvamurat cnm benim hamile kalmadan önce sol yumurtaligimda vardı tedavisini olurken hamile kaldım hamile kalınca da bida bişey demediler dagitalim flan diye o kistlerin normal doğumla geldiğini duymustum ben
Havvamurat 1994ozg benim ilki normal doğum ikinci de normal olsun istiyorum benim ki de 6 ml inşallah küçülür benim de
Blackkcat Havvamurat inşallh hayatımda ilk kez kistim oldu,2çocuğum var onların hamileliğinde hiç olmamıştı
Buse91 Havvamurat benimde sağ yumurtalığımda vardı İki tane 2,5 cm boyutunda doktorum 4. Aya kadar kaybolmuş olur dedi 4. Ayı bulmadı bile kayboldu endişelenmeyin. Döllenme esnasında olabiliyormuş bu tür kistler
fasulyemiz34 Havvamurat şuan aynı durum ben de de var benimde 5.5 cm bazen çok ağrı yapıyor, doktor ilerisi zamanlarda küçülür dedi ama inşallah küçülür 🙏 bekleyip görücez,