Asiyenur_46 Sndz95 canım ben 20 haftalik hamileyim bol giyince belli.olmuyor göbeğim minnoş bi göbusun.var 🤗
__meczup__ Sndz95 4. Ayda anca belli olur merak etme anlamazlar mide bulantısı da yasamazsan sıkıntı yok
Melisabkc 24 haftalığım hala dışarda aa hamile yer verelim gibi bi durum yok ama çıktı tabiki yani hamile göbeği oldu , 20 haftadan sonra diyebilirim ✌️😊
Deriyy54 Sndz95 heralde öyledir ilk gebeliğim benimde çıkıp cikmamasi çok önemli değil bebek sağlıklı olduktan sonra ama insanlara gelde anlat karnım küçük diye bebek de beslenmiyo küçük sanıyorlar sınır ediyorlar insani:)
Dilan-acr Ben bunu anlamak için 6 haftalıkkenn göbegimi yandan çekmeye başladım 3 aylıkken birde şimdi çektim suan 14 haftalığız göbegim çok hafiften belirginleşmeye başladı 🤭🤭
tugce67-67 Sndz95 canım 2 aylıkken karpuz kadar çıkmıştı😂ama tabiki bebek değildi hepsi gazdı 6 olduk hep öyle devam etti ,gaz sorunu yaşamazsan sanmıyorum hemen anlaşılsın göbek zannederler tabi hamilelik belirtilerin fazla olursa hemen anlarlar.🥰
Aycalyaa Sndz95 benim 25 E yakın belli olmuştu ondada bol giyindiğimde yine anlaşılmıyodu sonra birden çıktı 🙂
Mkelebek Sndz95 4 ayi bitirdik buyumeye basladkk. Ama 5e kdr saklarsin bol giyersen. Tabi yapi meselesi
Tugbacolak Sndz95 kişiden kişiye degısır canım benm 3 aylıkken barız bellı olmaya basladı o kdr zayıfdımkı 🙈 ve ıc karnım hıc yok sanırım suan 30 haftadan ılerlıyoruz gören bugun yarın dogurursun gıbı yorumlar yapıyor kıyaslamaya gırınce 9 aylıklar kdar göbegım var son ayda nasıl goruncem merak edıyorm☺️